Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Некако се` се сведе на ограничување на информациите што ги даваат младиве за личниот живот на интернет ... а што останува тогаш ... само заебанции за телевизијата, државава, јсп, пензионерите и временската прогноза ... интересни, но несуштински и нелични информации ... истото па истото. :coffee:

вчера италијански почнав демек, појма си неам вака на почетоков плус од англиски на италијански се предавањата а инструкторот слабо англискиот :)
и за наполи навивал, можи требаше да му барам компензација за то шо ме нурнаа јако против порто ...
за две-3 недели почнувам автошкола :)
смеј се њот

Последно уредено:
Kajгано,
е шо мразам вакви испади.

Драга, е ептен ме нервират овиа ванаби градски крем човеци. Другаче ми е ама ќе го сопнам, више ногу лита..

Драга, еден твој член ми рече вчера дека сум бил НАЈБОЉИ и да сум се преселел Скопје да живеам :D

Драга, еден твој член ми рече вчера дека сум бил НАЈБОЉИ и да сум се преселел Скопје да живеам :D
Немој ќе ти ја украдат јакната и прстенот.
Сељаци сме.

ОН: Драга
на диета сум
жими мајкл
мајка реков бе жими мајкл
ДОБРО АЈ
гнетев пунето пилешко од СИФ за доручек
најуба диета

Убав ден денес, предизборен волк- ќе не изеде сите утре.

дк
признај, ти недостига мајмун да ти каже за неговите 2 часовни тренинзи, за математиките од факултет и како животот не е фер но он ќе се бори и нема да се предава :LOL:

не, сериозно, кај ти е мајмунот? чек да побарам

го нема бе, месец и кусур... зафатен е изглеа мн раб брад нема време

Ај да ти го кажам и ова, еве ти доказ дека сме во Македонија, каде изгреа сонцето и утрово и тоа јасно,
изгреа и пред ВЕРО - новоотворен Веро кој го отвараа денес наутро во најблиската населба од центар Кисела вода.
И види чудо големо(не на сред село,туку во метрополата) пред врата само тројца пензионери на отварањето.( и некои нови клинци)
Е што е работава де,нема наградна игра,нема сендвичи,нема грепки ако направиш промет 500 денари,нема плати 2,земи 3 и слично.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom