Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Јакната, јакната а ааа,
јакната ми ја украдоа
таа фантастична кожна јакна
бе лепотице ми ја украдоа.
И на омилените фармерки мастика ми залепија
на задниот џеб мајку им ебам скопска.
Изгледа за гз ме фаќале
педери скопски пичка ви мајчина.

Па добро бе маме ви ебам скопско
па да не сме ние леб ќе нема да јадете
бе пичка ви матер.
Вашите кафани со наши пари се полнат
бе сељачишта селски скопски.

А и на Боби прстенот му го снема
тој прстен беше Господар на прстените,
не беше скап но имаше значење,
но вие ништо не разбирате бе морони
едни низаедни скопски.
Мамата ќе си ја ебете од тоа ваше курчење
а и ние ќе ви ја ебеме као што ви ги ебеме девојките,
кој од Охрид кој од Р. Вевчани.

- Дарко Балашевиќ.

Мене еднаш ми украдоа јакна во Кастро. Ја фино лепо си прошетав ја најдов. И после со девојчето на шанк пиво пиевме и се мувавме. Она частеше пиво, страв и беше да не ја пријавам, затоа и ме смува не дека ја убав. Ах бе Муди бе како не и го исповреѓа пола Центар на типката мутав еден.

А ти лепотице, ако вакви сподоби чуваш бем ти тоа изборот што си го направила.

Драга, денеска ме предизвика еден другар на еден хипик со долга коса да му залепам мастика на задниот џеб од пантолоните. Си ќарив 500ки. :cool:
Башка, шетајќи подолу си најдов јакна оставена на клупа која во внатрешните џебови имаше кутија цигари, хипстерски наочари, неколку листови со поезија и стегач за коса. Може ли денов да биде подобар?

Последно уредено:
Се осеќам како Цаци во скечот за Русите или Американците .

Имам проблеми додека шетам низ град треба да одберам помеѓу две насоки со исто растојание до целта . Секогаш го одбирам погрешниот пат . Вчера кога одбрав ја сретнав најнепосакувана личност која би сакал да излезе пред мене.

Денес исто се мислам на кај да фатам , и само што се одлучив за десно .. ОП .. грамадата Боки Тринајс и Сергеј Педерошија пред мене . Дабл Луз ...

Мали кафански мудрости vol.7

Toma Zdravković - Jelena
Toma Zdravković - Ej Branka Branka
Toma Zdravković - Danka
Toma Zdravković - Za Ljiljanu
Toma Zdravković - Sećaš li se Sanja
Toma Zdravković - Ana ne pisi pisma
Toma Zdravković - Nado, Nado
Toma Zdravković - Andjela
Toma Zdravković - Dijana
Toma Zdravković - Marta

Toma Zdravković - Ostao sam sam

Мислам, баче Тома у реду е.:ROFLMAO:

Еј драга пак јас. Овие твоиве членови смисла за хумор лвл 1000 кај мене на ФБ, :cuc: почнав сама со себе да се смеам ме прашуваат дај кажи да се насмееме и ние и како да им кажеш, ќе мислат стварно тоа, на психијатрија ќе ме однесат. Може треба да ги пцујам :icon_lol:
А да и леандра ми прати .!. во инбокс, љубоморна е :icon_lol: може требаше да ја пријавам кај Acid за harrasment како Лионче твој што се жалеше дека жени го малтретирале по ПП. Посилен пол, жими Стојнава :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom