Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Bev tamu, polagav... valjda ke.. shto valjda be ke polozam, mater mu jebem.

aj pozdrav.

Драга, оние кои во основно не знаеле кој е главен град на грција и бугарија сега се најуспешни, оние кој седеле во последна клупа и дркале по цела ден се на исто ниво со оние кои учеле цел живот за да постанат нешто.

Кај е бе драга овде логиката, каде?

Драга, табла is the best thing ever. Ever.

locke_backgammon.jpg

И ја дотерав до 190 со 110. Нејќу више да работам во оваа токсична средина... :(

Абе средношколки губат невиност на екскурзија?

Ја па мислев осмоодделенки ебаго.

Инаку 3 сати прам една презентација во power point, за на крај да им ја испратам на децата од прва година после вежбите и да ми речат фала и толку.

Драга Кајгана, ти со мене се заебаваш или пак си пијана во тек на работно време???

ss.PNG

Не бе, не сум сигурна, онака си отворам теми и ставам лајкови на рандом мислења :cautious:

Драга Таа...во криза на индедитет сум.Во еден момент мислам дека сум Покахонтас а во друг момент сум таа сестра му на тој во филмот ''Збогум на 21 век''.Дали сум трудна?
и п.с Дали е Велигден? :( @Pillow Queen

Picture 1360.jpg Picture 1359.jpg Picture 1361.jpg 11.03.1943 год. 7144 Евреи беа собрани од својте домови
од цела Македонија, и депортирани од бугарските окупаторски фашисти во логорот Треблинка-Полска,никој не се врати.

Драга Кајгана...

... ме има у Драга Кајгана!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom