Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга после 7 години врска и после сите срања се осекам ко преродена...и да драга мнгу сум заљубена:) он цело време беше толку блиску до мене а јас не ја гледав неговата љубов...и драга ништо во животот не се случува случајно...и драга никогаш не сум била посреќна:vozbud: он е човекот на мојот живот:love: драга никој не ме гледал никогаш како он...никој не ме чекал како он....:) Се осеќа длабоко во срцето кога е тоа тоа...он тоа одамна го знеше јас не сакав да го видам...Се осеќам како принцеза...конечно се осеќам дека припаѓам таму каде што ми е местото:)

Драга К...

Еден од најпогодените моменти у животот ми легна денеска. Моментот беше по тоа што се отрув синоќа и урлав на Саша Ковачевич (мајстор), сабајлево по грубо станување отидов да глеам Ливерпул кој се измачи, али на крај победи, па кога се вратив дома се најадов убаво, легнав на кревет, пуштив ДМ Сат, и таму како порачана се пушта Црна Лала од Бобан Рајович. Животе... некогаш си многу сладок!

Драга
proxy.php

Драга :) Недела, победа на Милан, победа на македонски тим против Барселона, надвор дожд, ден за одмор, што треба уште? ај лав ју сандеј.

Здраво Кајгано.

После некоја пауза од неколку години неактивност со тебе еве решив пак да почнам да правам "муабет со форум" односно на темава.
Како и да е мило ми е до негде што се вратив, се надевам ќе останам за некое време тука :)

Драга!!!
Да се поклопеа подобро коцките, ќе беше најдобриот ден во мојот живот. Ама јеби га сам ке ги наместам некоја наредна прилика...

Драга К,
Денес беше убав ден... за жал, не успеав до крај да го завршам она што го бев започнал, па сум малце незадоволен од себе.
Сепак, убаво е да се види среќата на лицето на сопственото дете, онаа невина блажена насмевка, која не бара многу, не бара совршеност... бара само малце за да се појави на озареното лице од среќа.

Прекрасно завршен ден..И убава нок. Со чај од јаболка и цимет.
Со планови за утрешниот ден..Се надевам се ке заврши така како што јас сакам..
И да ја чекам следната недела. Ке биде убава...Знам.

Последно уредено:
Драга,
Ќе сфатат ли некад луѓево дека постои разлика меѓу поимите костум и костим?

Кои исфрустрирани фаци ги трпи форумов, манијаци, латентни курвичиња, психијатриски случаеви... Се кријат позади маската на нивниот „кул“ ј(л)узер, а некои не се ни трудат да се прикријат!

А убаво ме советуваа, немој, Агда, не се регистрирај на клетиот форум, ќе ти се налепат пациенти.
Лоша Агда, лоша!
fvsvT.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom