Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,

Шо викаш, пример 2-ри, Недела, скоро сите слободни.. договорено сите да ја постираме, сите што ги слушаме и неслушаме Arctic Monkeys, Do I Wanna Know, па после цел месец да издишаме малку? Неописливо ја замразив песнава. Гадно нешто еј, а, ја обожавав.

Имам 3-4 милки уејс поклон оставени, 5 ам ама ху керс, да ми се дигне.. шеќерот после најпрекрасната дремка у светот на дремките, каде имало еден лош крал дремко но белиот витез дремкомир го поразил и ja oслободил најубавата дремка и ми ја поклонил мене, и јас ја имав.

Драга Кајги.
Не ти пишувам многу често. Ама те мислам да знаеш.

Завчера беше многу паметна вечер. Открив неколку работи за себе за кои само една е вредна да се спомене.

Дали знаеш ти Кајги дека јас немам ниедна слика со ниеден бивши? Со ниеден.
Да не сум имала некоја сериозна врска, да сум била од тие курвите од кур на кур што одат, па оп бунда, да разберам.
А не сум. Од тие не сум.
Четири години потрошив на еден и потоа уште две на друг и јас не најдов ниту еден момент во тие години вреден да се овековечи на слика.
Немам ниеден спомен како доказ, освен оние во мојата глава.

Не знам што да кажам во врска со овоа. Се разочарав од себе од ова сознание.
Знам дека сега и таков ќе барам.
Сакам некој со кој ќе си го прекршам моето правило дека немам слика со ниеден бивши.

Драга,

Песнава умира, спотот исто, секоја чест за ова, неможам да престанам да ја слушам песнава. Кд ќе имам сина ќе му кажу што значи другарство. Немам зборови повеќе.

Драга, во Америка да одам и во некоја дупка да се скријам....пак ќе ме најдат.
Судбина! :D

Лошо е шо џубриња у државава како ламбе, кајмакос, елвир, гаџа и слични фурат стил и богатства, додека талентирани музичари возат како таксисти да преживеат..
Дечкото отсвире едно од најдобрите сола од пинк флоид без грешка, каков само стил, ау!

Греота е бе..

Драга

Ако зеам едно вакво...викаш ќе се дружи со папагалчињата?
pa5y7y5y.jpg
y3y6usyr.jpg

Како да им објасниш на бугариве на форумов дека тука ти служат само за спрдња и џабе пријавуваат мислења?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom