Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајгана,
Конечно ја претставија песната за Евровизија. Знаеш дека и не е така лоша... мене ми се допаѓа.

Баш си мислев тоа прееска... јас знам да пеам..., зошто не почнам да се занимавам со пеење :confused: .... па гледаш јас еден ден ја претставувам Македонија на Евровизија :vozbud:

И незнам што ми стана со икањево :):D

Kajgi ke bidam najbogat covek iako sum ali i ovie ke mi dojdat dobro dojde da se izluksuziram na veliko 1.000.000 den e znaci ja u koja su zaljuben samo ona znae a nejze ovde ja nema ZABICKe te sakam !

Само куде мене ли е укочен Неш нл Џеографик?

Е а овај трака е магична нели? Slow Magic - Corvette Cassette
А текнуе ти која е? Од Дестинејшн валјд, он нет џио вајлд, дечки што збориф наназад на рекламе
Навлекја сам се на Хистори,Нејчр гроу,Дискавери а и од како глеам Кајгану готфач, фршти дваес четири кичн, али негде накуде пола сат саат од тија дваес четири
Природа е мадр Нејчр ти си само спржено јајце Кајгано : )

(по старо пошо не се осеќам близок)
Passed down to you,,,
Во конзервативни затворени кругови, никогаш нема да постои прогрес. Некни реков "no man is an island, but some tend to be a whole fucking continent". Со умислата дека секој денес се стреми да гази над секого друг, нормално. И тука е целиот парадокс. Луѓето мислат дека секој ќе чува грб на некого. Затоа оттука доаѓа втората премиса ... "but we should tend to be an archipelago".

Со други малку поизвртени зборови...
Не ти е потребно денес да знаеш се` преку социјалните мрежи. Но тенденцијата да се пласира ама апсолутно се` на нив е загрижувачка. Оној што не сака да биде виден, има опција и да го направи тоа. Во спротивно...
Големо семејство, my ass. Само патетичен изговор за имање матерјал за дискутирање.
So says Saladin

Драга,
Ако не дојде брат ми во рок од 10тина минути, ќе ме најде заспиена врз тастатура. Сериозно дај нека си дојде, очите ми се затвараат, ќе треба и јас ко Том чепкалки или фластер да барам.

Форест џубрево се учука. Ништо ново де, само колку да го поздравам во негов стил: Ма сијаш среќо, сијаш! Дај ми сега сув џин во сува чаша и не галами ногу.

Што мразам кога ќе ме разбуди главоболка!!! А ми се спие ми се плаче!!! Ај ваљда АПОТ ќе помогне!?

П.С. Кајги да пукаме! Цела година брак! Иииихааа нек се множат :D

Драга,

Моментално се чувствувам осамено , но не дека немам некој или нешто слично туку така нешто ми фркна во главава и сакам во моментов да имам некој покрај мене.Не мора ништо да прави , само да седи и да ме слуша што си бладам.Ептен ми фали брат или сестра во животов и мислам дека тоа е една од грешките што многу тешко им ја простувам на моите родители.

кајги, првиот дел од операцијата „разоткривање„ беше успешно изведена. утре очекувам да завршам и со вториот дел од истата. држи ми среќа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom