Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Сабота по којзнае кој пат. Математички ако пресметам во низа години, ќе ми требааааа... Пааааа, едно дваеседум минути.

Туку, светов е од апови и down=ови напраен.
Ко играчка на батерии.

Сакав да кажам дека пролет иде. А каква ќе биде, сигурно нема на телевизија да даваат.

Шмекерски си залепувам крем за лице, го колнам простиот телефон што цркнува на секои три минути, сонувам за едно олдскул мп3 плеерче со два гига музика и одам пеш на работа со кесичка од Зара а во неа тегличка црвен грав, алуминиум фолија во која се кријат пржени кришки и пластично кутивче салата од цвекло.
Морни, копачи и копачки, треба да се чита, да се скита, да се пита (прашува)!

Љубов. Први. Вино. Вина. Многу стрес и бес. Врските се како секси корсети. Или пукаат или нежно се одврзуваат за до следниот чин. Мачкиве важно си се изнауживаа по хауби, подруми и настрешници. Снег - ни за лек. Во недела, Сокаче и роденден на мојана водолија. Ив Енслер, Добро тело. Како полнеж во пиперка. Имам вишок. Засекогаш ќе имам вишок. Килограми, револт, љубов и емоции.
Зарем тоа не е прекрасно?

М.

Што се случува со арсенал?!?! Ги отворија како паштета! А таман мислев дека се дораснати за титула и редно е да земат!

ДК
Чили чипс е зараза голема.
Одам да учам оти думан е работта.

Ѓе си лепотице
Глеаш ли сочи? ...е не бе, сс уши глеам : )

Знаеш ли зшто куп се игра у Охрид? Па стра ги скопјани ако играф па у финале сс Куманоо да не се поругаф у сред Скопје да има поише куманофска публика него скопска. Лани за нијансу бесфа поише.Тој е тај куманофска публика нели
Недељу дна пред куп стои банер куде ѕ'дче "Да га поплавмо Охрид" Јутре ако играмо финале сфи тамо!
Глеа ли ичера како смо ги згазиле онија што газесфа на времето по купови и првенстфа?

Воскреснав, невести не жалете не тажете соберете коси фрлете црни шамии облакајте црни танги.
ВОСКРЕСНАВ у рајот е досадно у чистилиште мајка тереза врти на шипка ганди и стаа пари у танга, у пекол супер топ си е алкохол курви дрога, али и од таму ме избркаа, многу сум бил досаден луцифер многу сум го тролал и ме банираа и од таму.

еј кајгана
смири ги твоиве членови, кажи им дека џесика не била толку интересна во живо.. така ми кажаа.
него шо се дешаа со мурањи, факјуол, анфем, шо е ова масовно избришани јузери?!?!
curiosity killed the cat fulfilled anon's desire to know shit.

Една слика, илјада зборови ?! Јас би рекол, една слика, илјада ЕМОЦИИ! :):D
197775_10200972068644686_470113170_n.jpg

Драга нека не ти се жалат немало љубов, немало женски, немало фини дечки....цела кино сала беше полна со заљубени души :D
До зимава ли е...или едноставно луѓево си се сакаат :D

Кајгано се чиствувам прекраснооо !! Прв пат бев на промоција на книга и тоа на книга од мојата најсакана личност!!!!Се гордеам со моето Либе :love::X3: Имаше прекрасна организација и прекрасен амбиент.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom