Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кај,
Си имам нова мантра - Кога ти е тешко, сподели со некој! Кога ти е тешко, сподели со некој! Кога ти е тешко, сподели со некој! (...)
После мал милион пати повторена можеби и ќе почнам да ја применувам.

Него, имам за споделување некои настани/размислувања кои морам/сакам да си ги архивирам некаде. Ама следната недела во некој подолг пост. :)

Драга,

се плашам дека имам нова ТВ љубов - типот од потписов, се разбира не сексуална, unless he's into it...
Srsly tho, нека иди недела вечер побрзо.

Драга Кајгана,
Кој баксуз сум тоа е чудо. Денеска времево иако е ладно, надвор е прекрасно........, а јас си дојдов од работа и оп температура качив, за кашлање да не зборам :(

Исто знаеш дека шетајќи низ Интернет пронајдов една прекрасна мисла која гласи вака.......... Таа беше убава, се додека не отвори уста да прозбори............. кажи колку е вистина ова.
Еве уште еден пример за тоа дека луѓето не треба да се делат според изгледот :)

Исто чим дојде лето, јас тргнувам во потрага и тоа по сладоледот Спидо......... таков сладолед јадев како дете, а сега никаде го нема..... поубав сладолед од тој нема :)

Што се однесува до Икс Фактор..... Колку е нефер што остана оној Харис, а ги исфрлија девојкине.
Чисто сумљам Харис после ова и песна да сними кој ќе го слуша :confused:

Засега толку од мене, се гледаме подоцна Кајгано :)

После изиграна утакмица фудбал во локалното училиште си одам накај дома и слушам помало дете кај шо се дери низ малаа "Ееј идете се ослободи теренот"
Ми се исполни душата

Кај,одам да полнам вода,и комшикава ќе го тепа детево,а детево се дере немој мамо не ме мавај,кое лошо чуство го имав..

1743580_10202415982538183_619023712_n.jpg

А мислев дека се имам видено во животот... :facepalm:

Ке се спремам како во војска што не спремаа на времето :icon_lol:. Па добро не баш така кога ми ја дадоа кошулата мала да ти ебам и ми викаа ќе ја смениш, две маици, две кошули, блуза, два пара пантолони, четири пара чорапи, два летни и два зимски, нараквици, подкапа, две капи, две подпалта и две палта и сето тоа во една торбица како ли го собра маме му ебам :icon_lol:, и влечки Чик Куманово.

Само торбицата поголема ќе биде и сум спремен да го очекувам неочекуваното. Нареднава недела треба да средам некои работи тука лични и си ближе времето...

Барем ќе одморам од ова интернетов еј ако ништо друго. А и од избори...

:place: :place: :place: :place: :place: :place: :place:

Драга К,

“My Beautiful Woman” Will Touch Your Heart Like Never Before.

Останав без коментар, и со многу болка но од друга страна среќа. Иако немам детенце но сепак имам внуци и внук кој исто како да е мое го чуствувам.

За вас останатите погледнете го верувајте нема да зажалите за потрошените минути.

Секое дете е бесценето, секое дете е дар од Бога. - Мајка Тереза

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom