Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ден фати одамна... а да си легнам да поспијам троа, не ќе е лошо...

добро утро к

недела сабајле, милано празно, само по некој пијан индиец се клати лево десно...и ЈАС! одам на работа!!

уште 14 дена и ќе можам да спијам поише од 7

Кајгано
У принцип ретко се нервирам
Кд не јебе овј систем сс ред чекање од сфе и сфашта у државни установе,болнице,судови,бироа а работа ги е да те услужиф најбрзо а и плату зимаф од наши данаци, а и плата ги е три-четири поголема од наши приватњачки
И....
И кд пишеш на некога на профил нешто, било што, некое прашање некое инфо, некој муабет било што.... И
И не ти врати, пишеш па,мајок бе,игнорираоте. Па нели е овој форум да си разменимо мислења,чустфа емоцие,заебанцие
Па неможу ја у некоју тему да иду офтопик да прашам некога нешто.Затој постои профил, ако нејќеш да ти пишуеф да комуицираш па забрани га профил, пиши там грешка и готоо
Не су ми јасни тија људи, ке ги се ушине ли онј прс што е измеѓу мало прче и онј прс сс кој покажуемо кур??? А?
Овамо имаф по триес иљаде мислења а вам нејќе да ти одговори на обично прашање
А ви ебу понашање и културу ја на вас!

Пред неколку месеци пуштив апликација на едно место каде што еден од предусловите за да влезеш во таа елитна единица е трпението, е јас го немав тоа и морав да се повлечам и да си го срушам сонот, иако станав високообразована особа тоа не ме исполнува, се спремав цел живот, дојдов до степен да не осеќам болка, но трпението не го вратив. Епа драга моја ако не се променат некои работи, за многу брзо ќе следи ова
не сум совршен, но знам кога и со кого треба да се задевам, а не како дел од народов кој лае и се задева со кој стигне, но само со зборови.

Крејзи, мене еднаш ми украдоа крпа на базент :pos: Чувството беше неописливо.

Драга.
Почеток на денот, онаков каков што не можев да замислам.
Сакам да изгрее сонце, да го искористам максимално во некој кафич со друштво.
Чекам да се јави другарка ми, да ми каже нови вести, тие што ги чекам два месеци вкупно.
Да ме израдува. Сакам кога слушам добри вести. И сакам кога гледам филмски маратон.
Проследено со Нескафе, крофни и многу грицки. Е, за мене тоа е идеален неделен ден.

драга К

стануваш во 7:30 во недела сабајле, одиш на работа...сеуште мамурна и на работа место проблеми и нервози те дочекуваат со 4 флаши бело вино, 2 аперол, маслинки, чипс и многу смеење :) камо да беа сите фирми со волку супер луѓе! А и сите работни недели вака...

Него вчера почнав со пиво, па после црвено вино, за денес да кулминирам со коктели...искрено се што ми фали е една петарда и одам да спијам...

@никола тука си негде? на форумов?

мислам дека сум пијана во недела во 1 на пладне на работа О.о

Вчера бев кум и супер помина се, да не се пожалам, само поради сите обврски околу тоа, јас како голем фан на Премиер Лигата и Ливерпул прв пат по околу 2 години испуштив официјален меч на мојот омилен фудбалски клуб. И сега решив, ако некогаш правам свадба, ќе биде во викенд кога има пауза во Премиер Лигата. ;)

Драга, па ми се иде да идам у кампусов и да го бацам у чело асистентот што го премести испитот за у среда!!! :cuc:

Ни уткамица не е толку битна, ни пере ни ништо.

Тоа што ќе се случува за десет дена е најбитно

Абе Кајгано, кажи му/и на Дијаманте дека ако Каролина имаше муда ќе направеше еден концерт у Борис Трајковски, ќе пробаше да ја напуни салата, онака како права домашна ѕвезда. А не пет свирки со по 100 души. Ебати PR тимот...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom