Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајгано.

Денес попладнево се смеев многу,многу најмногу.:pos:Благословено да е тоа девојче кое беше главниот виновник за тоа.:pos:
Чекам да дојде пријателка на гости,да ја почестам палачинки и кафе...Нема повод,не мора ни да има секогаш повод за собиранки.Едноставно,денов беше совршен.

Повели

Драга,

Овиа денови препун распоред. Немав време да те обадам ни тебе како шо треба, ни да си седнам на компјутер како шо треба. Вака треба постојано да ми е, а ја се жалам. фак ми.

Од просечно позната песна го најдев најхипстерското видео со испод 200 вјус. хехе

Драга
Денес најдов мои слики од времето кога бев дете.Не можам да поверувам колку сум бил поубав во споредба со сега:love:

Драга Кајгана,
денес ми е еден многу убав роденден.
YTGrU.gif

Значи Кајги, за СВЕ бев во право на што инсистирав од почеток, иако ме убедуваа да не сум во право. Сепак мојот мозок тешко дека греши во процена на ситуации и луѓе.;) Денес си призна се:P Браво за мене што све дознав и провалив од почеток.

Иначе роденденот на бебево не измучи сите нас со спремање. Сеа и балони ли утре да купувам ? Аман доста веќе кај 1000 ствари купив .имало уште..o_O Али све за малата принцезичка.

Има некои професори, ќе ти набијат трауми со материјалот за учење, дека кај нив нема ништо што треба да ти помине пред очи туку така. You have to know everything, especially something that nobody cares about.
:D

Само шо ми кажаа еден муабет у буквална смисла, ама да си го сфатиме у преносно значење, не е така страшен де. Право г*мно е она г*мно шо не остава траги на тоалетната. :гомце:

Драга Кајгана,
многу, многу млитаво се чувствувам денес. Немам сила да мрднам од стол...
Гладна како куче, а ми се кожи ежата (ежи кожата) кога ќе помислам на јадење.
Ме лазат оние, како се викаа...морничавите нешта...
Станувам, веднаш на лаптопот, да ги изгледам јоште (уште, не знам на кој дијалект беше) еднаш видеата од Икс Фактор. Охоо, баничка. Може, може. Од ова не ми се кожи ежата (ежи кожата). Е, сега е подобро.
ШТО? Да вежбам физика денес (за натпревар)? Немој да ме ј... заборави! Ќе вежбам, што да се прави... Ми се спие, но ми оди повеќе од вчера...сум напреднала...
Татко ми ќе пржи колбаси, а јас само што се најадов...Па, така, кога станува во 4 наутро...
Уф, повторно сум гладна! Повторно ми се кожи ежата (ежи кожата)...Варен компир...Ајде, може...
Сега, откако се најадов, повеќе ми се јаде! Ова нема логика. Значи не сум најадена...чекај малку!Има малку салама во фрижидерот...
Абе, може да се истуширам, онака долго, еден-два часа...Одам!
*се слуша пеење кое наликува на рикање од бањата*
Сега уште повеќе ми се спие, бе! Ме мрзи да се облечам...ќе лежам со крпата врз мене некое време...или не. Ладно е.
Си ја тресам главата како мокро куче, ја фрлам крпата, облекувам гаќи и како некој глупак почнувам да играм Гангнам Стајл, онака, да ми помине поспаноста.
Одам во собата...гладна сум!

Да ти се плукнам на денот!

Драга,

Ретко те посетувам деновиве, без нет сум, а и учам. Ок, повеќе првото е причина. :D

Учењево веќе ми е преку глава искрено, али уште малце испити на број останаа, мора некако да се тргнат до јуни-август, па што сака нека биде. Али многу ми е смачено, иако ми е интересно тоа што учам, баш она и што треба на факултетов, но проблемот е кога ќе отидам на полагање и гледам дека со тој начин на којшто полагам не' ебаваат сите во здрав памет. И тоа што го знаеш, не можеш да го напишеш. Али ај.
Прва глетка сабајле ... Тој седнат на столче, во тесна маичка на кратки ракави, загледан во лаптопот и полека си се напива од чајчето, онака занесено. До неговото ме чека и моето чајче. И некако во тој момент ... се' е убаво. :)

Кајгано,
шо лекари ќе имавме у здравствово?
Најлесно е да дадат дијагноза "од стрес", иако десет пати идеш на преглед и се жалиш на истото.
Така сите можат да бидат доктори, господа у бели мантили.

Драга,

Некому едноставно му е пишано да си го протне животот..

Драга Кајгана,
Знаеш ли дека некои места се акустични? Ама баш во тие места најчесто преовладува еден ист карактер за сите тие луѓе таму. Таму луѓето се такви што кога ти несакаш ти ги слушаш, но кога ти си заминуваш тие доаѓаат по тебе.
Кога не би постоел ваков карактет се би било подобро....

Патем имај пријатна ноќ, Кајгано :)

Драга Кајгана,

Се заљубив во најлошото нешто што ми се случило во животот.

Парадоксално, контрадикторно, хаотично.

Well, thats me in a nutshell, for crying out loud.. паааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа ништо чудно ваљда.

:);):(:mad::confused::cool::P:D:eek::oops::rolleyes::noze::cautious::cenzura::coffee::place:o_O
:giggle::LOL::love::notworthy::ROFLMAO::sick::sleep::sneaky:(n)(y):unsure::X3::вонзем::гомце::нинџ::гик::свиркам:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom