Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
ДК
Emergency, battery low...:sleep:
Ах тие јаглехидрати :rolleyes:, по точно 21 ден од денес има и чоколадо да каснам, како награда :X3:
Се надевам нема да скинам конци по 21 ден и ќе си го цитирам постов дека сум ја издржал до крај програмава :)

Драга, послушај ја Анне. Фудбал фан клуб - Бамбер Бриџ и читај се. За 20 мин направивме повеќе од МНР за 20 години.

Драга Кајгана...

... не можам. Ова беше неверојатен ден, ми тежи главата. Се осеќам фантастично, ненамерно креираната "Империја" направи неверојатен продор на форумов и на фејсбук. Да ми кажеше некој дека вакво нешто ќе се деси немаше да поверувам. Пред натпреварот се случи ова, порака од мене до администраторот на овој неверојатен фудбалски клуб:

1468508_10202500336809720_419916844_n.jpg

Понатаму не можам веќе да опишувам. Кој сака нека си ја отвори темата од погоре. Толку од мене. Уморен сум од уживање во денешниот ден :)

Ова рики кога му го пратил на фб, администраторот на страната сигурно припаднал во несвест малце па кога дошол при себе му вратил.:icon_lol:

Вака не сум се смеел одамна:pos:

„Зошто Гоце Влахов секогаш да е прв заптија бе?“

- Лазар Бараков, 1996 година.

Драга , што е со денов еј !

Одам на факс , чекам 3 саати за презентација ... одам да гледам фудбал, се прекинува натпреварот поради снег во Истанбул o_O ... дознавам дека на добар другар/колега му починал таткото пред неколку дена , а јас не знам... и после ко шлаг на торта ми избегаа два автобуси , при што смрзнав и се претворив во пингвин.

Шта речи ? Какву послуку порати?

Утре ќе биде подобар ден, барем се надевам !

Драга,

Си имам нова шоља за кафе и чај, ама многу брзо ми ги ладе топлите напитоци кога ги сипам во неа. Не сум навикната јас така. Си имам тајминг за пиење, и на кафето, и на чајот. Ќе морам или шољата да ја менувам, или навиките. Ти што викаш, што ќе сменам побрзо? :P

Многу лоша одлука е да ги пуштиш Депеш Мод во позадина додека учиш, особено кога знаеш дека таму, во другиот таб Дејв Ган полугол трча по сцена :love:

Draga kajgana,

Denes me fati chuvstvoto deka treba da menuvam rabotno mesto. Do kraj na dogovor ke napraam 2 godini u ista firma. Patem hotel direktorot ne me bendisuva, taka da mozhno e da dobijam transfer u druka kruz kompanija.
Kao treto ja svigjam Lee ama ne zbam kako da i prijdam...

P.s. me spuka nostalgija pa slusham Petar za pojadok i pauza na internet koj chini 20$ za 200 minuti

Sent from my SAMSUNG-SGH-I727

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom