Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
драга,

ту гуд ту бе тру! вчера дур чекавме ова мастер шеф да заврши, љубовта ми прави шпагети со салса од домати, отвараме меил и читаме: одбрани сте да ја претставувате италија на светскиот натпревар во шпагети со салса од домати со следниве шефови од италија бла бла бла
ќе се засркнев од возбуда! само ти готви љубов, саааамо ти готви :cuc:

Си седам јас пред едно 10тина години пред тв, вртам канали и на тогашната локална Маркони го бичат Iron Maiden - Rock in Rio. :vozbud: Го немав гледано тогаш сеуште. Сум трчал низ соби, сум го влечкал видеото од кај моите, сум врзувал кабли и што ли уште не, за да го снимам на касета. Е тоа беа убави времиња.
Растураа, и уште растураат
janick-gers-o.gif

tumblr_lygjv8IIqg1r4aal4o1_500.gif

дгејм

сите лајненици низ нос ќе му ги извадам коњ да беше ќе го умреа до сеа.....

ДК
Worst day of the week.....REST DAY али овој пат принуден.....од шо мака бе ова да е државен празник па и теретаната да не работи.
Времево тмурно ме омалаксува, цел ден впижами ми помина, лежење со лаптоп во скут и гледање во празно....something is wrong with me....:unsure:
The lack of carbohydrates can make you a little crazy :eek:

едноставно од се ми е докурчено, и од стари и од млади, не знам што се очекува од мене уште, да научам некоја магија за оживување и да ви ги наредам сите пред вас, не му се живеело не сакал сам да биде, епа умри мавни ми се веќе неможам да те гледам, клај си го јажето и ај у курац, преку куров ми е и од тебе и од сите, ко само ти си сам останат, цел живот си го ебавам здравјето и животот јас за тебе и за сите останати од А до Ш, немам еден асален муабет напраено со години, тој beast in the basement остана само за мене лично, незнам уште шо се бара од мене, треба да скинам конци па да ме оставите на раат ???
10 години ви ги слушам плачојте и лелекањата а еднаш не отворив уста и не испуштив една мака да си кажам, наместо да си го прчам курот да шетам по одмори да не се замарам со вас јас секој втор месец идам во дупката грда само за да видиш дека има нешто во мене чоечко, дека пак ми е жал за тебе дека си од господ отепан, еднаш не сум ти рекол абе ова ме мачи она ме мачи, сега и веќе незнам шо ме мачи ама знам дека ме мачи секој ден и се повеќе и повеќе се зголемува,
а отворив уста мораат да со три реченици максимум да ме одјебат: "абе будала си ", "се ќе биде во ред" и мене ми е така баш исто"
туку треба да земам еден стап, да ве шинам од мавање и да ве пуштам голи да шетате во шума со 2 кила мед во раце
ебаве смрдени ебаве.

Ех да сам врапче Кајгано, ке знам на чиву глацу да серу:ROFLMAO:

Обувам патике драга,киду у Скопјето Ви,киду да чекам нешто да ми се деси у приватну дваес двојку, за да ти раскажу јутре некој хуман гест,благ како сладолет бест,ке ми биде чест hah
Него празник днска, на некога у Охрид у филџан од кафе, оцртаја му се Климент, а да те прашам Спирос од куде е ? : )
Или кафе е ѓаволска стфар?
Жимикур ѓаволска,којзнае колко врске,бракови,љубавни романтике су почнале сс тј муабет "aј да искочимо на кафе"
А затој гу нема форумљашка администрација днска,Ејсид и Кајгаџиска компанија су на некое одмаралиште,праиф си новогодишни аватари у живо,кур ги боли, само за њима е празник.
Ќаво

Драга

Добро, едно не ми е јасно, што не е во ред со луѓево ? Што очекуваат од мене ? Да можам да летам или да се телепортирам нема да можам да стигнам секаде.
Е овој е тој период што најмногу го мразам. Од една страна за една недела имам колоквиуми, од утре ги земам тоа заебаните потписи од факс, немам време за учење, од друга страна цело време растрчкан навака - натака, како јас да немам попаметна работа, трето, па да му се плукнам и јас имам проблеми, само од вашите неможам да дојдам на ред, и плус тоа утре треба да станам во 7 сабајле и да се мрзнам како будала.
И како јаготка на шлагот, времево си ебава матер од што е ладно, ме шиба директно во нозе и половина.

А да, и да не заборавам, уште од сега ме напињаат каде за Нова Година.

GET A LIFE AND GET THE FUCK OUT OFF MY FACE ! :cautious:

Драга,
Заради тебе почнав да се едуцирам. Замисли, дознав дека Снеки имала 2cm. и 3mm. подолги нозе од Цеца! o_O
Z, врати се во реалноста сега!
facepalm-smiley-emoticon.gif

Готски учам, ало, готски, историја на германскиот јазик, дали имаат луѓево милост, да учиш готски и старовисокогерманскиот јазик е исто како да учиш клингонски.Главава ми експлодира со кои глупости не трујат ми оди скриптата да ја закопам под седум слоја земја, врз тие седум слоја земја да ставам седум карпи, седум планини и сето тоа да го потопам со седум езера и на крајот да викнам седум врачари да го проколнат сето тоа и да ставам седум табли со седум предупредувања за тоа никој да не се приближи зошто ќе му падне на некој курот од клетвите или пак ќе ѝ се затне на некоја засекогаш со винска тапа.........

Драга К,

Понекогаш не можам да ги сфатам жениве... а да убаво имаат кажано некогаш не се труди да ги сфатиш бидејќи, ни тие самите не можат да се сфатат.lavirint-ucenje-spavanje.jpg

Бидејќи некои работи навистина наликуват како на сликата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom