Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга кајгана,
откако се истуширав, отидов да се облечам. Но бидејќи ми беше многу ладно, застанав до изворот на топлина (не знам како да го наречам, не е парно, радијатор, не е ниту печка, повеќе цевка која е поврзана со печката во дневната за да биде топло и во другата соба) и си ја изгорев раката. Сега ми е целата црвена и ме боли. Ако, нека ми е. Да знам за друг пат да не се лепам до извори на топлина. Еднаш вака и задникот си го изгорев од печката.

Понатаму, гладна сум како куче. Чекам да се сварат шпагетите.

Мајка ми не знае да ги бира јапонските јаболка. Можеби нејзе и се допаѓаат зелени, но јас ги сакам само презреани. Па, не можев ниту јаболко да изедам. Некако, немам многу среќа денес.

Па, утрово се степав со мојот братучед (кој е неколку години помал од мене). Па, победив (знам карате). Па, среќа што не отиде да плаче кај мајка ми како што правеше порано...
Но, затоа после за да ми врати, ме удри од зад грб, а јас како што бев опуштена...

И така, си го поминав денот со семејството...Не ми беше толку лошо, но некој ситен малер цел ден ме следи...

Врага............

Колку ми е мило за одредени луѓе што се среќни,тоест за еден другар,исто како за мене да се работи. Покрај сите пиздарии и проблеми си најде човекот тоа што му требаше и баш се радувам,во сите овие врски од корист,се наоѓа по некоја вистинска. Бравос.

Инаку јас меѓу другото си гледам Фемили Гај деновиве,баш се заразив,не само што се смешни и интересни туку музиката што ја убацуваат негде од крај на 70-ти,80-ти ептен ми прави мерак. Оваа песна на пример да не беше шоуто никогаш немаше да ја дознаам,тоест ова е една од тие песни што си ги слушнал ја знаеш од негде ти се свиѓа ама не знаеш ни како се вика ни како да ја најдеш.
каков рефрен,каква мелодија :cuc: а денес џасин бибер и ники минаж :sick: Инаку ми се гледа интересен филмов од клипов со ричад гир а и ми се свиѓа и типката,симпатична со кратка коса,о да (y)

И така врага,малку одмор па после со нови сили во нови походи.

Драга К,

Страшно изнервиран сум од ова невоспитање во луѓево ми отпадна устата од ВРАТАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААаа :mad: АМАН! Дерман да се немало и плус тоа толку не хигиена држење немало ни во 20 век да не се бањало, да се мочало подалеку од веце школката значи стварно сум изнервиран премногу од ова нивнава култура и после знаат да јадат трици за друг а себе незнаат да се погледнат не се избањале две години, незнае што значи зборот шампон ниту пак парфем што беше тоа? да се викало и значи култура,карактер 0. Ајт

Зошто у Македонија нема очевидци на Нло? А кој кур би барале вонземјаните овде? Реално, што кур би барал било кој овде?

П.с Се заиграв денеска со овие:ROFLMAO:

http://www.audepicault.com/fanfare/fanfare.htm

Денеска бев на свирка. Имаше една симпатична девојка. Игравме еден до друг, и во еден момент нејзината рака се најде во мојата, без ( барем ) моја интеракција. Сакам такви моменти, појдени од спокојот, што го запираат времето. На некој начин, се трудев да го распознаам нејзиниот мирис од преостанатите. Убаво се чувствував. Our hands fits, at least for a while. :)

Koja ironija covece dusa mmi place za son...dusa mi place zza odredeni osobi vo mk...jaa treta smena ko na cedo mesto ostavena i pocine vlado da pee: samo doma si e doma :(

Сфатив дека не треба да се надеваш во никого.
Сфатив дека не треба да чекаш никој
Сфатив дека не треба да веруваш во никого освен во себе.
Сфатив дека треба да ја искористиме секоја шанса во животот.
Сфатив дека никој не ти посакува ништо добро.
Сфатив дека треба е прво да се сакаш сам себеси а после другите.
Сфатив дека животот без љубов не е живот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom