Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Уште не ми потврдиле од управа дали ќе ми дозволат неискористените денови од летниот одмор да ги користам од 23-ти месецов па натаму...Поднесов барање пред десетина дена и уште немам одговор, а треба да се подготвувам за патувањето, да ја резервирам картата, да купувам некои ствари, а вака - рацеве како врзани ми се...Не знам што е толку комплицирано да се одговори со да или не, а после правната служба ќе ја завршат работата со тоа што ќе ми изготват решение...Колешкава денес ми вика - замисли да ти кажат ако идеш на патување више не се враќај на работа :unsure:, викам епа неплатено отсуство ќе барам, ако не бива па не се враќам бе више...! Светот божем ќе пропадне! Почнав тензија некоја да чувствувам, значи мораат до утре да ми одговорат, ќе влезам да ги прашам до каде се со моето барање, па и да ми се раздерат дури - морам! Немам до сега ниту еден слободен ден барано, ако ми направат проблем за ова значи нешто лично имаат против мене...
Утре одам да ги прашам!

Драга Кајги
Да ми ја видиш Кајги фацата кога ја гледам сликава во мејлот
400_F_54568583_L7NtIfkPtUOClMHPs32RclwTyje7rSu2.jpg

Не дека нешто го искршив илустраторот од работа, ама да ми ја видиш фацата кога ќе ставам два три нови вектори ќе ги признаат и чекам среќна и по два саати иде порака File Sold..... и пак е истиот фајл дали да се смеам.... а јас смрзнав од снегулки цртање луѓево запнале за цик цак слика што си ја сакам моја си е..... глупо чувство среќа и разочарување во исто време.....

Драга кајгана овие твојте претераја со тоа поклонувачкото смајли“ :cuc:“,те молам исклучиго од употреба
Не сме во џамија!

Гледам на фејсбук некоја објавила слика како ја дува свеќата на тортата и горе напишала:„17 <3 “ и долу пак други и коментирале: „ Срце, душо, голема да растиш...“ , а никој не и кажува дека нема поим од математика. Кај се видело бе 17 да е помало од 3, ах бе...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom