Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Денес сфатив дека за некои работи треба дефинитивно машка рака...
Поминав саат и нешто во автомеханичарски сервис и како падната од вселената бев внатре...Имено, кога стигнав таму(со претходно закажано) ми рекоа да ја оставам колата и за саат време да се вратам доколку сакам, ама па се сетив дека во таа населба конкретно (Автокоманда) не познавам никој и немам каде да се шетам по ладното без кола и влегов внатре, седнав на една пластична столица, чекав и гледав тројца мажишта во тегет комплизони како работат...Едниот ми вика - дотерај ја колата на канал (лоолл) и кога го направив тоа ми вика - отвори ја хаубата...Во тој момент нешто се блокирав и заборавив кај се наоѓа копчето за отварање на хауба и само го погледнав бледо како падната од Марс и му викам - каде беше, заборавив...?(срам да ми е после толку години поминати со таа кола) и зема он го стисна и тројцата почнаа да се кезат...И во наредниот саат и нешто седев закована на столицата и го збогатив мојот речник со бројни автомеханичарски термини од нивната конверзација, како на пример: заден семеринг, брегаста, ребраст каиш, дихтунг итн...И плус се прашував колку ли им е само грозно пикнати во тоа темниот канал внатре лолл...
После саат и нешто конечно завршија, платив и си отидов, а надвор чекаа други да влезат...
И во јануари треба повторно да идам да мењале некој дел, а до тогаш ме предупредија по автопат да не возам, по долги релации...
Одамна не сум го осетила чувството како да сум паднала од друга планета и не сакам веќе да идам таму...