Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајганче, замисли да имаш секс со некој на down in a hole oд AIC и да му е мал :D
down in a hole feeling so small :D
Ок, не замислувај.
Туку денов жими патак:noze:

day 3, иам 4 валидни фискални. so far so good.

Шо повеќе фискални по аутоматика се станува поголем хипстер, шо на сите на овај свет им е целта. Дури и принцезата Дајана шо официјално е умрена сакала да биде хипстерка, па у Париз ја скинале. И коа ја питат горе, дека рикна ма? Она: У Париз, градо на сииличките.

Доста со тие фискалните бе :D
Вчера купувам во Тинекс и имам навика да ги фрлам во корпата и една баба пред мене на каса ми вика дечко ај кога ќе платиш ќе те чекам да ми ја дадеш фискалната 25 имам собрано. :pos:

не „фрлам“ повеќе пари позади МТВ,
не издаваат фискални сметки.

Брн брм заминав на слава.

А и подобро ми е опуштено релаксирано. Ми дојдоа гости луѓе што ги почитувам седевме така, варев кафе на плинското и уживав. До кладилница бев долу по телефон ми диктираа шо како, и комшивчето на компјутер па се објаснив дека не знам како оди процедура тука ако нешто е замачкано не се познава, добив одговор дека е навикната на тоа.

1488190_701451426540295_157166722_n.jpg

Тоа бе стари,нема потреба од вртење у едно место како прдеж у гаќи за некоја нај обична работа. ;)

Драга,
сфаќаш дека некој навистина ти фали, само тогаш кога знаеш дека никогаш повеќе нема да можеш да го видиш никаде, освен во твоите сеќавања.
Мило ми е тоа што имам многу убави спомени од неа, ама секогаш ќе ми фалат муабетите за балетот, книгите, војните, фамилијата, учителската работа, хорoвите...
Се сеќавам на вкусот на нејзините колачи, мирисот на нејзиниот парфем, црвениот кармин, старата куќа со безброј скали...
За неа :place:

Разговори со мајката...

На 7 години: Се да си изедел од чинијата, да не летаат песици!

На 28 години: Остави и другите нешто да апнат, бегај од масата, свињо дебела!

Ѓе си Кајганоу, јебоутеее

Ја мислеше дека тема сс бројање до куртаљон е најглупа,али кд виде дека се тепаф за некој си замОк, ми викамо замак : )
Замокот е мој затоа што ..... у тз тфој : ))))

И док неамо работу ја читам књигу а колега глеа фарму на алфу. Ааааа ете зшто он се бања само у недељу

Кајги ма ја знаеш онаа:„ Не му го прави на друг тоа што не сакаш тебе да ти го прават затоа што се се враќа“ еее баш таа драга моја некои особи или на ја знаат или не сакаат да поверуват дека тоа е вистина и дека животот е тркало и се врти :tapp: :( за жал така е :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom