Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
се отепав од учење денеска, демек полагам во сабота, тоа да ти било ланскиот распоред еба му се...
расеан сум скроз и мозокот ме боли денеска

Сакав сега другар една баклава да ти пуштам,бар на слика,ама ни толку нема
да добиеш.Поради заватеност со гости не ја прегледав темата за ПАПОКОТ...
се удавила некаде-пропаднала и готово е решив-годинава само уште една тема.

Мразам сељаци со БМВ. Батето што го сретнав денеска си вртеше на сред булевар и си мислеше дека тој е бог, па треба цел булевар него да го чека да ја сврти колата, иако има кружен на 200 метри погоре, па плус ми даде еден поглед "кој кур не ме чекаш да си свртам". После тоа си сврти лево, на црвено, на најфреквентната раскрсница во цел град и ич не му чуеше за цел сообраќај околу него.
big-machine-gun.gif

ДК
спремната новата плеј листа за вежбање, виртуал диџејов го отепав од прееска како сум ги дотерал да му е кеф на чоек само тоа да прави.
На тајрон му држи многу вода тоа што го кажува, почнав да го слушам и гледам резултати страшни во краток период. Еве едно мотивационо песниче и уште едно и уште едно
ајт уште малку на спиење утре арбајтен вика распоредот.

до #30759 џинџер остај то цигарите дури не си заразена не си прај беља во животот, поглупава работа неможел човекот да смисли откако е настанат.

Dear friend....

Западнав у некоја недоумица кон луѓето или што би се рекло прашањето „где то ја живим“. Шеријатски закони бре, за крадена стока од 100 денара. Ај ако не да го разапнеме неверникот на кол или на клада, па нека вика 101 авемарија и нивниот бог да му се смилува. Среден век ли е или до толку е зајдена работава. Ма да принципите најчесто се следат кога нештото е сервирано, на самиот дофат. Колку поголеми злосторници треба да лежат в` зандана тоа е само прашање на вистинските вредности. Лицемерие.

Love always
Saladin

HOW . COME . YOU . DONT CALL ME.
ANYMOOOOORE :-D
Ne znam zaso im feeling wonderful :-)
Happy and fulfilled B-)

Какво време дојде другар:
1- Да не им веруваш и на сопствените очи.
2- Да не смееш да ја пуштиш жената сама на пазар.
3- Да не си сигурен ни во автобус во ЈСП да се качиш.
4- Да не можеш поп да видиш да оди пешки,па макар и три дена чекаш.
5- Да не може ни ПАПОКОТ да си го покажеш на форум кој живот ти значи .
--- надополнето: 22 ноември 2013 во 15:08 ---
Какво време дојде другар:
1- Да не им веруваш и на сопствените очи.
2- Да не смееш да ја пуштиш жената сама на пазар.
3- Да не си сигурен ни во автобус во ЈСП да се качиш.
4- Да не можеш поп да видиш да оди пешки,па макар и три дена чекаш.
5- Да не може ни ПАПОКОТ да си го покажеш на форум кој живот ти значи .

Брејј чоече ама си оток.

Во другите вести од форумот, мислам дека сунгерот и Dragonborn122 се иста личност.

Драга Кајгана,

Поминаа нешто повеќе од две години откако се запознавме, а точно една година откако почнавме да идеме за озбилно. Во изминативе 365 дена ти бев и жолчка и белка, понекогаш и лушпа, а ти за возврат ми обезбедуваше протеини, минерали и витамини. Уживав во секој оброк со тебе!

И сега што?

Ќе ми ја возвраќаш се уште љубовта или што би рекол В.А.
„Доаѓа ли времето кога долго и тажно ќе се изневеруваме
Јас со тебе
Ти со мене
И потем
Обајцата со Ништото“

А се подналутив малку, или малку повеќе :icon_lol:, па ми вика да ме сместеле на некоја позиција да не сум се будалел толку :icon_lol:. На семинар дали ми се одело на сметка да сум јадел да сум пијал, а за клецање големи биле шансите тоа од мене зависи :icon_lol:.

Вечер на роденден сум а тоа што мора да намалам со пивото и благите работи е тоа е сексот, не ми представува проблем можам да седам на маса сите скара да јадат а јас мешана салата, не дека имам силен карактер и тежок збор него инаетот ми е голем.

Уживам...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom