Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Каснам на факултет зошто вчера дремев до ниедно време и се успав сабајле - да ти ебам државата
Не дојдов на време и ми кидна автобусот - да ти ебам државата
Апаратот ми ја повлече картичката во автобус - да ти ебам државата
Не го допекле лебот во фурна - да ти ебам државата
Комшијата пуштил гласна музика во разумно време оти дете му се родило - да ти ебам државата
Женскана во диско не ми се даде одма - да ти ебам државата
Закачив некоја настинка, целиот сум закукан - да ти ебам државата
Немаше број од фармерките што ми се свиѓаат па не купив ништо - да ти ебам државата
Ништо не работам а пари немам - да ти ебам државата
Се поправив 5 кила - да ти ебам државата
Го фатив семафорот на Битпазар на црвено - да ти ебам државата

(пиши_што_те_изнервира_денес) - да ти ебам државата.

Ееее мојот чудесен народ.

ХејК
Не сам ти пишаја одама(ваљда)
Знаеш дека има натпревар у скопски афтобуси, кој поголеми слушалке ке носи ? Како атомски мрафке су жими сфе.Па знае се слушалке за на уфце треа да су мали,бубице,сс триде саунд и да лебдиф ефекти и гитарe по брејнмајнд у трето уво.
Натпреваруеф се кој ке носи поголеми, пошарени а сс тој и посмешни толики диџејски слушалице
Треаше да га пишу коментар у тему за случки у ЈСП, али вриеф елиенски слушалице и у приватни афтобуси па ваљда ке сам бија полуофтопик Ч ) hhh

Prosli smo prve dane laganja
prosli smo prve dan
e kajanja
ja nisam tu, ja nisam tamo ni tu
ne, dani nisu dugo cekali
dani su bezali i puzali i lebdeli
j
a nisam tu, ja nisam tamo ni tu

периодов...:notworthy:

Драга

Моника Белучи не е ништо нарочито

1238584287_seinfeld_had_enough.gif

Отидов да спијам

Честита слава на сите што вечерва слават Св. АРАНГЕЛ

Кајги,
Пред недела дена додека се возев за на работа, еден таксист фати да ми оправа дека студирањето на јазици било каде каде послесно од други факултети( машински, фармација...) Јас пречутив, што ќе му објаснуваш на некој што никогаш не осетил како е да учи странски јазик, а и не сакав да се замарам многу. Како не сфаќаат луѓево дека секоја една работа има позитивни и негативни страни и не е баш се така лесно како што се кажува. Е баш сега ќе си види самиот колку е лесно да го учи англискиот:pipi: :)

Дгејм.... дозволи да се представам е муабетот.

Уште у старт ми се земаат шансите,као седи не си научил единица....ама .... НЕМА АМА ! :tapp:
Инатот ми е останат,си го негувам,и нека се ебат да ми простиш на речникот ама ќе одам за инат по тиа пат. Кревам левели стандард на грд начин без собрани доволно парички да одам на следното без да се борам со главниот.
Тоа е мирисот на успехот,сум пробал,не ми е криво,серковците може да мрчат за мојот пораз,пуфањето у кревет и комфортната зона не ги праве големи туку обични. Ми требат тие предизвици да се осеќам жив,ми требат нови работи,не ми е криво шо размислувам на глас за моите големи сонови.

Ја слушам хендс оф год и на сред фрекфенција салта правење во вакум простор помеѓу ѕвезди, се слуша на слушалки аваст вајрус датабејс хас бин апдејдет.

И одиме Нирвана :icon_lol:.

Кајг, ти изгледам дека сум видовит? Не? Па нормално, не сум... али би сакал, посебно во вакви денови ко денес. Се осеќам како да сум оставил некого на цедило пошо не знаев што да правам. А можеше да не е така...
Сепак, колку е тешко да кажеш што ти треба?

Зошто луѓево мислат дека ако не ти кажат директно за нешто дека ти тоа не го знаеш ?
Зарем не се свесни дека кога постојано ти зборуваат за едно исто и го протнуваат постојано низ најразлични теми на разговор кој што немаат никаква врска со муабетот, дека нема да сватиш за што се работи, нема да ги склопиш сите делчиња од сложувалката и нема да сватиш кое е нештото што боли ?
Дека го знаеш баш она што ги боли а не нешто сосема небитно кое што ти го сервираат.
Зарем толку не се осеќаат дека 1000 пати ти кажале што е тоа што ги боли,низ ситни небитни разговори гестикулации погледи, сосема небитен мал дел од разговор за кој што мислат дека другиот нема ни да го перципира. 2+2 секогаш се 4 без разлика дали тоа ќе биде едноставно кажано или пак ќе биде ставено во сложена равенка со 16 непознати резултатот е секогаш исти 4.
Едноставно е треба само внимателно да слушаш и се ќе ти кажат,мислат дека нивната тајна е сигурна и длабоко закопана ама не е бре испливува тоа на површина скришно исползува црвот.
Како вошка застанува на врв влакно, ти не си свесен дека е тука дека се гледа... ама оној кој што ти пришол доволно блиску ја гледа само незгодно му е да ти каже.
Исто како што безброј пати на други си кажал што треба да биде кажано а што не треба да биде кажано,по себе знаеш каква ќе биде реакцијата кога ќе го кажеш тоа,знаеш како ти си реагирал кога тебе некој друг ти го рекол тоа.
Го кажуваш тоа со кнедли во грлото бидејќи го знаеш крајниот исход,притоа кажуваш 1000 нешта кој што не ги мислиш, го кажуваш тоа не за да навредиш/повредиш туку едноставно за да.........ај заеби нема поента. :D

не сум знаел дека добро познат бил емотивен xD

btw сега се сетив порано имаше еден шупак што мрчеше исто ко него, smart ass каде отиде па тој

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom