Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Зависност е да се чувствуваш добро, здраво и самоуверено, и нема и центри за рехабилитација во врска со тоа :icon_lol:.

Менување техника одиме курафте техника, Понеделник Среда и Петок ќе правам анареобни тежински вежби, а Вторник Четврток и Сабота ареобна кардио вежба со низок интензитет (трчање). Па ќе видиме што ќе биде.

Понеделнички врнежливо досега веќе имам направено три серии грб, првата 14 повторувања другите две по 12, обично правам по седум серии и тоа се 86 повторувања на мускулна група :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:, и му кажувам колку повторувања со која тежина и ми вика не сум нормален :icon_lol:, а за трицепсот после тоа не спомнувам три серии 14,12,10 она позади грб, дипс пет по 14, од чело пет по 12 и плус дипс од стомак истиовремено во серијата од чело после нејзе пет по 16, ииииииииииии вкупно 246 многу бре ги немав сметано досега, а Стевчо гревчо вика 10 склека и јаже, а бе околу вратот тоа :icon_lol:.

Еј многу бре 246 повтoрувања на мускул :нинџ:.

драга, кажи и на @leandra дека на една прослава каде што бев и беше директоров на АЕК, имаше шест чаши и три чинии само за него. Ете така драга.

ДК,
Како прво:
У МПЦ:
Раце горе, ако сакаш вистински спас,
Раце горе, ако сакаш џип како нас,
Раце горе, за вистинските верници 1,2,3....СтефанЏипотКакоЏкрипи YO
by TheFitzzz

и второ:
дали се нормални со новава реклама за лекување во странство?

Ќао.

Dear friend...

Есента ја дочекав предоцна во вистинското руво. Небото во својата вообичаена есенска сива одежда, си подплачнува од време на време, а лисјата извршуваат масовно харикири и вршат метаморфоза во прекрасни бои. А ти си некаде по обврски, го м`кнеш чадорот со себе и пцуеш зошто не си дома со книгата која ја грицкаш единствено во ситните часови затоа што само тогаш имаш некаков душевен мир во куќата.
Им завидувам на луѓето кои си наоѓаат мир во толку краток период, се исклучуваат од светот на 5-10 минути и се заробуваат во својот, имагинарен кој најчесто содржи сегменти од книгата која баш во тој момент ја читаат. Во последно време, дали поради неизвесноста, или наглата промена во здравиот начин на живот, не ме држи баш место. Иако мислата тече во еднонасочен тек и не е раштркана, сепак недостасува оноа што би се нарекло релевантна точка од поаѓање на истата. Посекако и дружењето надвор со асфалтот и буката на сообраќајот понекогаш ми делуваат кататонично на некои црни мисли кои предтоа ги гаев.

love always
Saladin

П.С. не стаам лајкови во темата за Најфорумџии кај што сте ме спомнале, но исто како да сум ставил. Исклучиво онаму каде се сложувам со 80% од мислењето.

Стануваш со чувство на дислоцирано рамо, си сонувал некои life-sucking-out-of-you фаци и онака, губиш желба и сила да станеш да се истушираш за предавања, оти плус и надвор ќе те истушира млитавото врнење од дожд и како некое клише просветлување те тепа психички фактот дека е ебен Понеделник! Again with the неподносливата утринска ерекција, се миеш веќе 2 пати и уште ти тежи главата и неможеш да гледаш, and even the tea tastes funny. Се ставаш на фејсбук и се губиш, некои празни муабети кои фрустрираат до степен што секој ентер е до near-breaking копчето иако испраќаш ебено смајли. Се ставаш на форум и гледаш постови од кои се запрашуваш дали некои луѓе се вакцинирани. И тука веќе немаш сила да прочиташ некоја вест оти you might just hurt yourself, physically, over that. И бам! Ти текнува дека постои музика, ти текнува прво на Курт кога вели I miss the comfort in being sad, и посакуваш да бидеш таму во судбиносниот момент за да му ја замениш сачмарката со базука. И знаеш.. знаеш дека денес е денот за исклучување. Maintenance upstairs. Complete reboot. Instant and efficient and beautiful. Смогнување позитивност од залихите, соблекување на чорапите оти ти пречат и се 50% виновни за state of mind-ов и стискаш... плеј.

Сакам да се избричам секаде по рацете so I can fucking lick the goosebumps!
Сиктер сега.

ps. Ne mi vikaj brat when all i wanna do i motorboat your tits, ok!?

Kajgic ladno nek si tiit mamata...cekam drustvoto da dojde po mene i begam na kafence shopingce malce da se razveselam :D inace dobra sum :P

Драга кајгана кажи му на @leandra и на @Ilumious да не трачарат како баби пред турска серија кој колку јадел и кој која ја клецкал, оти ќе го апдејтувам постот во Кајганџии за 2013.

Почнаа да се дават у говната што сами ги сереа. Се сврти тркалото, и што ми е најмило ја ни со прст не мрднав.
Сега кај нив го гледам истиот бес и лутина ја што ги осеќав пред некое време. Нека патат !
Не сум некој што се сити на туѓа мака, али сега морам исклучок да направам. :D

И така, топ период :icon_lol:

Бев во Агенција за вработување, имав некои обврски. Мислам дека тие 20 мин ми беа најголемото патење во животот. Просторијата мирисаше на умрено и запотено. Госпожата на шалтер ги утна сите можни бројки кои требаше да ги вметне во компјутерот, принтерот им се укочи. Се створи невидена гужва. Добив главоболка како никогаш до сега. Администрацијата е ракот во државава. Хаос...

Драга,
:mad:
2599134.jpg

Кајгано честитај ни на нас куманофци дн на ослободување
Напирмер сс траку од Џорч Мајкл - Фридом

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom