Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Д, го видов распоредот за полагање и...

tumblr_inline_mi55tsXj1c1qz4rgp.gif

само тие несалам како мене се будат во 3 сабајле да прават некоја глупа слика поглупа во фотошоп.

Кајги се вратив од Босна, посетив многу убава држава се запознав со добри луѓе и да ти кажам добро е да пиеш кафе со Кинез во Сараево навистина. Се вратив синоќа кај 10 и гласот ми е фатен целосно неможам збор да кажам, сеа се спремам да идам на доктор да се оправам малце оти работата ми е свирка. Чао, лав ју :love:

Кајг, иам складиште за прашалници во главава. Толку многу прашања, а толку малку одговори дури незначајни... И си се мотаат прашалниците и таман ќе те фукне некој, незнаеш што, незнаеш од каде ама не го знаеш ни одговорот... Sometimes is overreaction. Sometimes, really, nope...
Фујзнем џигили + математика, bad bad idea... Something is coming, I don't know what...
or why...

го пробав пивото...синоќа не бев сигурна дали е рано ама сабајлево после пола саат во веце богами сигурна сум! требаше да почекам!

ама вкусно е :D имај супер ден!

Vrel tus i topol krevet nisto poveke ne sakam :/ abe nema li da si odam doma auu do utre nema da se razbudam...
gazda da si na toj svet be :@ koli frncat,a rabotniko ko konj je skapi ba rabota :@

Кајганче!
Се уште не знам дали се исплатеа нервозите, стресовите, сите тие кофеински труења и што ли уште не, али битно надежта не ме напушти и го дочекав среќниот крај :). Уште една етапа завршена, запечатена со 10ка и неочекувани пофалби и коментари од професорите ( ваљда дека си мислев дека сум просечен студент) кои дефинитивно ќе ми останат во глава за да ме станат тогаш кога ќе паднам.
Идам сеа да се наспијам ко човек а ти остани ми жолта :).

Dear friend...

Го живееш животот по некои шаблони, додаваш хедонистички идеи, и така убаво си врви времето... Кога еден ден *бам* гледаш дека поминаа 4 години, и едноставно мислиш што со себе понатака.
Денес бев на дипломска на бебушот и ме наврати едно 4 години флешбек, времето кога се запишуваше на факултет. Time change... people change also. Некои се менуваат за свое добро, други кон подобро. Се сеќавам на моменти коа го губеше компасот, кога викав “биче боље“. Често ми надоаѓа мислата на Брус Вејн кога го прашува Алфред: „You still haven`t give up on me?“, на кое Алфред одговара: “Never".
И се будиш денес после 4 години и сфаќаш дека всушност покрај толку поминато време, некои работи воопшто не се сменија. Тоа е тој момент на бесмртност, кога знаеш макар колку времето ги менува луѓето, макар колкупати си бил сам на светот, знаеш дека некои работи остануваат вечни.
Убаво е кога созреваш покрај такви пријатели, знаеш дека и тие го имаат сличниот тек, знаеш дека тука не постојат компромиси, мерила, вагања. Затоа што сето тоа е бесценето. И во тие моменти ја делиш нивната среќа.

Love always
Saladin

Toa e kajgi koga mislis se ti e top I ke se zaebe rabotata .... pomalce nervozi podolg zivot ke gleam da si gi shtedam nervickite ke mi trebaaat za ponatamu ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom