Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајги
Од сите зимски спортови најмногу го сакам идењето по слави:D.Значи од утре започнува натпреварувањето,у категорија, празнење шишиња.:):cool:.

ДК,

Осум дена сум болна!!
И наместо да ми помине, си мислиш тек ќе се разболувам. :facepalm:

Драга

Во Вторник полагам Макроекономија и искрено да ти кажам незнам главата каде ми е.
Толку ми е никаков периодов што едноставно сакам само се да помине, за да можам да здивнам, бидејќи ќе експлодирам. Единствена добра работа е тоа што Ноември е мој месец, и ми се ближи роденденот.
Кололвиумската ми е некаде до 7 - ми Ноември и потоа јас се надевам дека ќе имаме многу поводи за славење.

Те оставам со песнава

Драга,

Ми недостасува. Сакам да го гушнам, да го љубнам, да го штипнам. Па и да го плеснам дури. Сѐ тоа од милина. За од љубов малку потешко, ама мил ми е премногу. Се прашувам до кога.

Ама сега треба да учам, не да мислам на него. Ајде ишшшшшш од мисливе. Остави ме сама со моите книги, тетратки и пенкала.

Ој Кајгано Кајганке

Бидејќи ќе беше превише лејм сам да си отворам тема во Настани (а не им текнало на други од икс/џоа-оправдани причини), башка не сакам после такво нешто некој освен честитки да се правда зошто не пишале таму, ваму или онаму (или крај курца, овде), еве едно entry кај тебе у нотес, каде е недозволено цитирање/реплицирање.

Хепи бурфдеј ту мајселф, голем да растеш, голем да ти расте, а на душмани красте на гениталије да им нарасте :).

Таман му дое крајот негде, и тек сега ме спопадна да ... - I officially hate October too. Like many others. Може да дојде и Нова Година побрзо? Онака сакам да сум во исчекување на пролетта, во нова година бидејќи оваа од пошити не можеше да биде.

Over & Out.

Немој да си љубоморна Кајгано али ја прееска еде јајца на око
: )))
Мноо ми е убаво кд ме пофали стара баба дека сам културан момак, ја увек станују у афтобус они да седнеф, поготоо у дваесдвојку, приватан : ) Без разлику дали е обичан дн или четфртак, тк ли ги беше фри превоз на њима ?
Ичера на рекорд башка што се шферцувасфа, три убави глупачкице, не станасфа постари да седнеф, срамота
Још па се крстиф куде соборну (признај досадни смо ти Кајгано за овој крстење у афтобуси : )))
По Мајли Сајрус ринготн мелодију ке познаеш колко ги е саат ма њима. мој е увек цагер hhh
Најубави макароне сс пеќурке и бел сос ми е праила девојка ми ичера, сс здравје да си га користиш ноф телефон лепото
мња hh

Д.
ај доста беше пауза, пак време е да одам над книги :coffee:
ако неделава помине како што треба значи цар сум :cautious:

Да ми прости(те) на речников...

Ама уште троа како што не сум јадел ништо од сабајле ( само едно лиснато со кашкавал и печурки), проблем со стомакот иам, се плашам дека уште некој пат ако појдам да вршам природна потреба во WC ќе ги искењам цревата и џигерите!

Kajgoooo nekoj vecerva posle golema pauza ke izlevala :cool: sho da ti kazam...fustance stikli se e spremno :X3: sea poleka poleka da pocnam u 9 ipol treba da sum gotovaa :pipi: utre se nadevam nema da imam glavobolki :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom