Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
мори кајгано...

го гасам алармот за пожар и почнувам да готвам...оффф маки моиии, да се готвело за шеф :(

Од денес носам звање инжинер....ете и тој чешит бидна некако ми е сеедно. Магистерскиве ќе гледам уште потурбо да ги учам :)
П.С уште залак не сум каснал али вискито ми киниса ко шо треба денес, уште малку буквиве нема да ги гледам :D

ДК
Честитки до МајМуН со надеж дека нема да се осеќа како МАЈМУН после дипломирањево и тоа со инжинерска диплома, нека му тргне бар на некој во вукојебинава.
Ајде па да частиш една доза креатин :D

Фала фала бујрум, креатин немам али амино со џони во комбинација не си свесен како режи :)
а и нешто од недозволените ќе се најди ако ти е слаба комбинацијава ;)
П.С Да се враќа на сите кои учат сеуште, на оние кои завршиле уште поголеми успеси, магистри, доктори на науки, но пред се ДОБРА РАБОТА :)
--- надополнето: 22 октомври 2013 во 19:15 ---
уште едно П.С никогаш не сум се чувствувал како МАЈМУН, ниту сум пак МАЈМУН, никот си е чисто ради реда да се има нешто ;) мајмунски работи ми прават, а не правам.

Демек ти образован(а) си?

Ах бре сонце!

Да бидеш образован нема никаква врска со тоа колку дипломи имаш, колку можеш да запамтиш, нити пак со тоа колку знаеш.

Да бидеш образован значи да поседуваш способност да разликуваш што знаеш, а што не знаеш.

Кис!

Кајгано...
Вечерва нема да го тупам... ни со себе, ни со други.
Еве, ќе одам да си легнам. Тежок ден имав, напорен ден.
Утре ќе е поубаво :)

large.jpg

Толку имам да ти кажам за денеска.

Драга К,

Сите есента ја хејтаат била мрачна,доста ладна и сл. ма немој за заљубените и романтичните души тоа е идеално годишно време... само штета што некој мора само да прави видеа и да се радува на нешто туѓо :pipi:

Мисла која мене доста ми се допадна кајганче

[QUOTE]Секоја моја мисла, секој мој збор, секој мој сон, секоја моја илузија, мојата реалност, моето срце, мојата душа, во сите нешта си Ти, и само Ти !!![/QUOTE]

Леле малеееее, ќе се изнајадам слатко периодов.
Блазеси ти Бисеро! :)

Научив една многу битна лекција деновиве после тешка криза

Без разлика низ каков период и да поминуваме, лош, гнасен, нефер, период на кој ќе паднете на колена без оглед на тоа колку се трудите... После црните денови доаѓаат нови светли денови.

Неможеме да имаме совршен живот. Факт е дека некои работи никогаш нема да можеме да ги смениме или вратиме. Овој живот е борба секој ден, секои 24 часа од денот. Мора на крајот да останеме здрави и живи и да размислуваме со чиста глава. Бидејќи само борците победуваат нели без разлика какви удолници имаат во животот !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom