Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
кајги, шо романки сум видел сношти у дискотеката дека шо бееме абе тава е нзм... абе как е можно да се толку згодни и стегнани??? тава не е можно...
--- надополнето: 20 октомври 2013 во 18:48 ---
кајги, шо романки сум видел сношти у дискотеката дека шо бееме абе тава е нзм... абе как е можно да се толку згодни и стегнани??? тава не е можно...

Некако сум ти меланхоничен денес. Не е поради то што утре е понеделник, не сум ја нерадник па да му се замарам на понеделникот.

Зашо штркот ме донел тука бе. :place: Зашто не ме однел у Мароко... :(

Драга, на таа карта играме а?
Со банирање од оваа тема? Само заради цитирање со кое пласирав добра и поучна информација. Така а?

Те мразам!
Думриш, да пукниш!
Не си ми веќе драга.
Мршт!

Драга К,

Добро де кога ќе лажат луѓево? имаат ли малце чиста совест? До кога ќе се вртат во круговите на лагата?

Него драга к денеска не се избричив галје ми е еден ден и јас да имам малце брада :icon_mrgr:

Кајгно,
шо, само алкохол придонесува за боље расположение?
Мај ес :icon_mrgr:

Драга,

Денов мамурен до немај каде. Не пијам више. До следниот пат де. :D
Сум остарела у п.м., не ми држи веќе газот за пиење ко порано.:confused:
Ама битно убав помин синоќа. По таква прекрасна вечер, мамурлакот не е ни битен.

Поздрав кајганџии. До следна собиранка. ;)

Ставаш картичка за мобилен стара неколку години, и ги гледаш сите тие слики со луѓето што тогаш ти биле се во животот и само се прашуваш како е можно све тоа да се расипе и да отиде у курац?

Ме убиваат спомените кајги, пошто тие луѓе ми значеа поише од сите што ги имам сеа околу мене ама тоа се тие животни лекции без кои се не може..

Кајг читам овие се очукале... А ја, си отидов со скоро шише тга испиено, па вселувавме другарот од 4 до 8 ко на крадење датиебам... и пола литар ракија успат... и цел ден на работа... и сеа, сеа плуча боле, глава лом, ми се спие ми се плаче и слично, али морав да те испоштовам...
А да, и да поздравам екипа, топ :)

ДК
моментално се чувствувам неубаво - ама заникаде ми е на душава, гадно, грозно, празно.. со некоја огромна грутка во грло и желудник
Неколку дена беа мои драги пријатели кај мене - времето поминато заедно беше повеќе од супер , незаборавно .....и пред еден час си отидоа - даааааааалеку одовде 2400 км :(
упм, упм, упм..... -станувам многу сентиментален и да ти признам воопшто не ми се допаѓа тоа...........

Moji su drugovi biseri rasuti
po celom svetu
i ja sam selica
pa ih ponekad sretnem u letu:(
Da smo zivi i zdravi
jos godina sto
da je pesme i vina
i da nas cuva Bog
images

Многу работи се собраа одеднаш, толку многу труд се вложува во нешто за на крај да испаднеш без ништо. Не е фер овој живот, не се фер луѓето што ги прават сите овие заебанции..

Во блиска иднина се надевам се ќе се смени, нема фајде од нервирање и замарање секојдневно за луѓе коишто неможат да се сменат. Без разлика што ти се блиски и ги сакаш многу. :unsure:

Драга,
знаеш помина година дена откако се зачленив овде. :love:

Запознав доста интересни луѓенца :), дознав одлични песни/бендови од членовите во подфорумот музика, пронајдов интересни филмови/серии/аниме од рецензиите/коментарите од останатите во подфорумот филм...:cool:

Не сум толку активна со пишување на темите, ама си знаеш дека редовно те читам, нели Кеј? :X3:

Сè на сè, одлично помината година овде. Нека се множат! ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom