Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Недела, сабајле, Guy J, Henry Saiz, повеќе пати ја иам преслушано тракава од шо има членови на форумов

Оу каква ноќ Кајги..викаат кој вечерал водка, доручкува вода..литри се во прашање:pos: Преубаво си поминав, за момент се вратив во деновите што барем до сега беа најубави во мојот живот..сакам пак на апсолвентска!!
Песнава ми е преубава, еден дел посебно си го доживувам автобиографски:pipi:

I feel something so right doing the wrong thing, I feel something so wrong doing the right thing..
Everything hat kills me makes me feel alive..Everything that drowns me makes me wanna fly!

Е така, отидов сеа да се налевам со вода:giggle:

Кајганче!
Што е ова сите дупиња се напраиле синоќа :pos:. Убава вечер после долго време :X3: . И киднав на монотонијата, се изнасмеав за наредни 10 години и сабајлево водата ми беше послатка него икад! :D
Иначе Драга, Шкорпи ми го пукна срценцето синоќа :( , али ако, битно Наиболје виноСокоп досегаа! :icon_lol:

Ех драга,
што сакал да каже @wot
Што и да сакал да каже, гледам почна да се спрема, што ме радува :X3:

Малком може беше во право афтер ол, не знам, ќе видиме... :unsure:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Сите се отвориле вчера -.-
Ја бев на рача.. ама бре! Битно ми текнало бокал вода до кревет да стаам..

designated driver (добро де, пиво-две) > пијанчење и трескање глупости цела вечер

Пишица, Облешево, Виница и даље на исток, нас судбина понесе....

Време е за втор тренинг денес, од една страна се чувствувам дека сум заморен и едвај мрдам, но толку испровоциран, бесен и разочаран така да горам од сила. Ако не си направам вечерва некоја повреда ќе биде добро а ако си направам уште подобро.
:vozbud: :mad:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom