Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Шо ти е чоечки мозок? Пример имаш бел џиџитка нов тросед и ако некој види кафеава браон флека на него, шо прво ќе си помисли? А кајгич, знаеш?

Сигурно попрво ќе си помисли дека сте се посТрале на него, отколку да речиме дека вашите деца јаделе чоколадо на него.

Ко сме више кај троседот, мислам увек ми се свиѓал стилот кој го фурале руските стилисти. Они кајгич, отсекогаш ја ускладувале бојата на носачот на пенисовиден орган со бојата на носачот на вагинална шуплина и сето тоа со се бојата на троседот.

3.jpg

Вечерва сум џоа потресен од финалето на ББ. Песнава ми ја пуштија као поклон. Кој не ја слушне е педер!

Draga uzivame so koleskata i antena 5 Plus telefoni u race internetce ima fala bogu...a narod nema e toa najmnogu mi se dopagga :)

Еве неколку дена,за време на ручек си пуштам музика од ЈУТУБ
и тоа само од Тома Здравкович и Силвана Арменулич.
(добро им текнало со тоа Миксовите (како ли се викаат) со 20-ина песни, да не мора после секоја песна да станувам и да пуштам,како што ги менувавме сингловите во 70-тите години на оние грамафони во дрвени кутии, а и ова да ти се пофалам,од подрум дури денес го качив стариот грамафон и пакет плочи,мора една фотка да ти пуштам од него,порано имавме само по три љубови:Маршалот,девојчето и слика од него во новчаник и грамафонот.
А утре,утре мора да ја пуштам да ја чујам „Поиграј,поиграј девојче“

Драга Кајганич пак наебав, сигурно напрајв грешка со порачето, си се заљубвам полека ама сигурно. Дај боже овај пат да е различно и да успеј. Како и да е ќе видиме утре т.е. денес резултат на порачето кое е патем само мало внимание. Патем кој ќе оди на забар упм да фати и тој то машинчето :(

Некогаш не знам дали реалноста ме плаши повеќе или соновите ... ама сега ми е страв пак да заспијам.
И да, некој ден цигла со метафора ќе ме убие ...онака на минување.

ДК
Повторно мусли и вода за доручек. Во дилема дали да се продолжи агонијата за уште месец дена или да се заврши денес :confused:

Draga cela nok zborev deka samo so ke si dojdam doma odma ke ssum na turn off u krevet....sega kpga sum doma jas kafe si pijam i me mrzi da si legnam...vo 17h mora da sum na noga a imav u plan denes da spijam kolku sakam ama pak ke bide ograniceno vremeto...inaku pak kasljam i toa me uzasno mervviram...odam da ispuusam edna cigara na terasa i ke se potrudam da zaspam..

Да можев специфичноста (се` што ме праи различна од типична, а што го иам без разлика дали сакам да го имам или ми е ТОВАР), да ја изразам преку други форми освен нет постање и муабети со луѓе, валда немаше да ја носам као додаток кој сакам да го прифати (ко да е убава ствар) и секој што е близок со мене.

Ги мразам парадоксите од кои се состојам отсекогаш, заедно со сето тоа што ме разликува од сите.

Луѓето се склоп на особини, како збир од карти, во кои секоја карта е различна особина. Живееш со тоа себство што ти се паднало, во генетската игра. Ако имаш здрав разум, ќе гледаш да си ги модифицираш особините, наместо да си ги прифатиш и да се идентификуваш со истите.

Кога се раѓаш со збир од карти кои се всушност севкупно преполни амбивалентност и неодреденост, може да биде интересно, ама најчесто не е.

За членот со мислењево #29154
колку да ти е полесно, не си сам еве ме и мене втор ден од терапијата наутро овесни со вода, јадењата без зрнце сол, кафето и чајот без шеќер, калориски дефицит од -800ккал, јх последно до 3 часот ....имам уште 60 дена од терапијата па шо би рекле бугарите „трудно е момчета трудно“ :) али мора да се издржи еве мотивација
PAIN IS TEMPORARY, PROUD IS FOREVER :)

Он Топик
Оти ко сме еволуирале не се создале “заби“ кои немаше да се расипуваат и болат, мразам заболекари а денес окапав 1 сат таму и повеќе се испотив на столот откако од 5км трчање :(

Имај си и дечко и муватор, после најди си уште некој за да си ги долечиш комплексите.

Ама на крај сѐ ќе си дојде на свое место. Женкарите со дрољите, фраерите со глупачите, неверните со љубоморните, клошарите со сељанките, слаткоречивите со искомплексираните....

Picture 761.jpgе што да се праи,ништо од грамафонот денес и од
пуштање нешто од седамдесет и неке,т.с. што пеева Корни Група тогаш
Моја генерација и отодоа на Евровизион,или Гори ватра од Чола,море потоа и Амбасадори со Земљо моја...Земљо моја...како беше понатаму а
што викаш се распадна како меур од сапуница и сега што, јас морам цел ден да правам компот иде зиме,а и внуците ќе тропнат на врата,не иде се само смоки од 5 денари бел лист и дрвени боици,ќе си барат да пивнат,
(како јас сабајле едно анасонче не пропуштам и тие се душички три каоPicture 655.pngсрциња,едно комај големо,едно прваче а едно проодува сега.

Спав 3 саати, сеа преку дено. Значи дома толку работи се издешавале, толку луѓе поминале, дури скара се јадело, а ја станав, само тишина и понекое стенкање од бандини иде шо го пуштиле у позадина демек нема шо друго. Ај мош има некоја коска да оглодам :unsure:
fck you all!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom