A
AnFem
Гостин
Мразам лајкови!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
), и седнав да гледам денес. Абе, за кој малер трошев место на архивирани снимки? Јас не знам ...
Како не го искуба за тоа косата (или перика беше?)
Интересна недела пројде, прошетав две земји, во втората се изнауживав во сонцето и бам, одма тука дождови ме пречекаа
Еден Англичанец со кого поправив муабет ми вика I've been to Skopje, nice city, you have many green areas (
), сиротиов сигурно бил тука пред десетина години ако не и повеќе. Али у која вукојебина живееме тоа е страшно ауу, само наши автопати неосветлени и со дупкишта, само на наши автопати полиции со палките, само на наши гранични премини гужви мислиш за во Америка сака некој да влезе. Па и автобусов со кој се враќав, гргаше пензионери, замисли и во таков автобус се закараа кој колку места фатил, имаше стари си имаа фатено по 2 места па после покољ беше
Ај да не споделувам уште повеќе, ќе треба 100 пати фејспалм иконата да ја употребам.
Dear K,
поминаа 5 години од последно кога ја видов. Седевме на кеј 3-4 саати. Поминаа за миг. Ми раскажуваше за минатите години, зошто и пред тоа ја немав видено долго. Се уште го паметам мирисот на нејзината коса, нејзиниот допир и очите што ме прогонуваат цела вечност. Доаѓа и си оди, болката. Некогаш е потешко, некогаш полесно. Празнината остана, и сите смајлиња што ги лупам на форумов, нема да ја пополнат.
True story.

има со сила да се смееш и оро да играш.
мора да се праам силен, немој сеа да потклекам.
.