Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Мразам луѓе кои не чекаат во ред и по секоја цена гледаат да се протнат напред, пред сите.

Гарант тие се оние кои не дупнале ништо на екскурзијата во средно или на онаа апсолвентската малку подоцна.

Др.К.

Абе, знаеш, има еден феномен наречен "America's Got Talent", па знаеш, сите гледам го зборат шоуво, дали на нетов дали во живо, па викам ајде прв пат да проверам да видам што се случува, како иде, за што се работи.

Не бев тогаш во можност да гледам кога беше терминот, па земав го снимив цело (God Bless MaxTV, снимање и враќање на програма :cuc:), и седнав да гледам денес. Абе, за кој малер трошев место на архивирани снимки? Јас не знам ...

Поминуваат циркуски точки, кученца што рипкаат и сл. - 7 годишно црно детенце, кое за тие години подобро рапува и пакува повеќе талент него will.i.am, Drake, Lil Wayne и сви остале мудодрапачи кои ги вртат на радио заедно, не поминува. За сите што не поминуваат два-три збора ќе кажат зошто, за детево не рекоа ништо. Малото, се расплака таму на сцената, па едниов демек жал му е ојде таму да го гушне. Мрш бре! :mad: Како не го искуба за тоа косата (или перика беше?)

Еден кучешки акт помина со три 'Да'. Јас сум љубител на животни и се, ама тоа го имам видено 100 пати на секакви шоуа за животни. Тешко да се нарече талент, или нешто оригинално. Али знаеме, Шерон обожава кученца, како и Перикосаниот, па беше очекувано да поминат. Последниот пат вака се разочарав кога на Џастин Бибер му дадоа Греми.

Наравоучение: Не гледајте ништо што содржи талент во својата премиза, ако е од американско потекло.

Back to shitness :D Интересна недела пројде, прошетав две земји, во втората се изнауживав во сонцето и бам, одма тука дождови ме пречекаа :X3: Еден Англичанец со кого поправив муабет ми вика I've been to Skopje, nice city, you have many green areas ( :facepalm: ), сиротиов сигурно бил тука пред десетина години ако не и повеќе. Али у која вукојебина живееме тоа е страшно ауу, само наши автопати неосветлени и со дупкишта, само на наши автопати полиции со палките, само на наши гранични премини гужви мислиш за во Америка сака некој да влезе. Па и автобусов со кој се враќав, гргаше пензионери, замисли и во таков автобус се закараа кој колку места фатил, имаше стари си имаа фатено по 2 места па после покољ беше :pos:Ај да не споделувам уште повеќе, ќе треба 100 пати фејспалм иконата да ја употребам.

Сега ќе треба да се учи, да се работи, да се шлае човек по нашиве државни установи и гужвишта, ми се повраќа само што ќе ми текне. А да и сабајле забов малце го потскршив, не се ни познава знам ама ќе му правам надоградба, ме нервира кога нешто не е како што треба :mad:

Ајт.

Dear K,

поминаа 5 години од последно кога ја видов. Седевме на кеј 3-4 саати. Поминаа за миг. Ми раскажуваше за минатите години, зошто и пред тоа ја немав видено долго. Се уште го паметам мирисот на нејзината коса, нејзиниот допир и очите што ме прогонуваат цела вечност. Доаѓа и си оди, болката. Некогаш е потешко, некогаш полесно. Празнината остана, и сите смајлиња што ги лупам на форумов, нема да ја пополнат.

True story.

Dear K,

поминаа 5 години од последно кога ја видов. Седевме на кеј 3-4 саати. Поминаа за миг. Ми раскажуваше за минатите години, зошто и пред тоа ја немав видено долго. Се уште го паметам мирисот на нејзината коса, нејзиниот допир и очите што ме прогонуваат цела вечност. Доаѓа и си оди, болката. Некогаш е потешко, некогаш полесно. Празнината остана, и сите смајлиња што ги лупам на форумов, нема да ја пополнат.

True story.

извинете за оф топик,ама изгледа некој му го хакнал акаунтот...

Драга К

Денов дали дека заврна некако посебен ми е откако престана да врне си земав слушалките, пуштив музика и заминав далеку од овој свет некаде таму далеку со мислите... а во меѓу време си се шетав низ градски парк... како што и немаше скоро никој чуството беше прекрасно. Инаку драга к вечерва се договорив со еден извореден млад пејач да направам видео на една прекрасна негова песна утре ќе го видиш (y)

rainy-street-richardson_26520_600x450.jpg

Dear friend...

Lazy are the ones who sit from a far and drapenzi muda that you are lazy, for they shall inherit the earth.

Anyways... Да поминат овие 2 дена па да си напраам еден чек ин во лабораторија, онака рутински шо викаш? Онака for the ol` time`s sake.
Серијата ми е при крај, Хектор е ѕвер ипол. Али си остануем на типов на аватарот. Тро ме потсеќа на Леон само шо не пие млеко и писмено чељаде е. Да завршам, па ќе удрам една обемна „сусарова“ анализа на серијата но на соодветната тема тоа.

Love always

Saladin

Д.
моментот коа професорот кажува виц, а ти појма немаш што зборува и што се работи ама мора да се смееш :unsure: има со сила да се смееш и оро да играш.
инаку драга ако сеа останам токму во умот, значи и на 100 години ќе бидам токму........учењето мање више, за околината ти зборувам :( мора да се праам силен, немој сеа да потклекам.

ДК
имам еден куп обврски, а ме фатило мрза не ми се работи ништо. Времево како е погодено само за топла постела и за гушкање :love:
Само нешто има што ме мачи премногу, нешто не е во ред со мене во последново време...пола час неможам да се разбудам ако легнам и по 5 аларми не ме скориваат што за мене е нешто несфатливо бидејќи на првиот цел живот сум бил разбуден, од алармот се плашам како да сум видел вампир и срцево ми лупа ко ненормално :(.
Лагано пак на преведување со рандом музиче искулирано еве :)

Ne ni otidov. A dobro e.
Znam poso sum bila.
Inace, koja grupa ja iam na faks...i od forumov ima duri :-)
Aj...utre ke idam...to est ke me nosat...

На денешен ден замина легендата. Т.Здравковиќ, на денешен ден замина и мојот омилен лик. Омилениот лик беше фан на Тома. Јас сум фан на двајцата, а двајцата ги нема... ми фали друштвото со омилениот лик додека пјуцкавме црвено винце на карираните чаршафи на старите маси, додека чадот од цигарите ни се лепеше по облеката и плуќата, а во позадина одеа песните на Тома. Ништо после нив не е исто. Ги нема советите, муабетите до изгрејсонце, ладните утра после кафаната. Останаа само спомени. Во нивна чест, слава им.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom