Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
А, ќе заборавев...

Не знаев дека мастурбацијата ја мутира ДНК-та во спермата?

ОоОооООо rukvaaaaas pa sta mai?

Pomagaj pomagaaaaaj

Dapm..kako mislis.pomagaj?

Na malava i cetvorica i se malku, ma kakvi cetvorica be pet i se malku

upomooooooooooooooc

Ne seri debeli, jebo te japanaaaaaaac

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Кајги,
Сите другарки се верат, мажат, некои дури и деца имаат а јас уште како тинејџерка си се осечам. Уште сум мала за таа работа, а кога ќе ме прашаат колку години сум во врска сите за глава се фаќаат, баш со мојон си збориме до сега едно дете школо ќе го пратевме:pos:Си се тешам има време, ќе биде и тоа, па млада сум уште:)

Си направив палачинки со нутела и трошки од плазма, сега ќе и додадам и сладолед од страчатела и ќе ги изедам сите :love:

Кајги...
Каде и да се завртам во чаршија на секое ќоше заљубени души гледам.
Па се гушкаат, се смешкаат, се шетаат...се будалат. Уствари накратко, СЕ ЗАБАВУВААТ!

А јас во мојава врска знаеш како се осеќам....како секој ден да умрел некој.
Иииии....царува тишината!

What to say...

Smoke us a cigarette and go back to sleeeeep, sleeeep, sleeeeeeppp.....
so we can get a sensual seduction.. :giggle:

Draga,
Pak mi vleze ljiljak v soba. Brgu izlegov od soba i zatvoriv vrata. Jes da ponekogas pravam zaebancii za vampirite, ama ovie izgleda ozbilno me sfatile.
Aj idi proveri dali ima izlezeno niz prozorecot, aj.

I'm sure it wasn't me :) Oh well I'm not much into the vampire stuff till September...
And I was busy

а дк... а ја да си спиев а? ако можам... да спијам... само несакам кошмари, иам тема на што да сонувам :P
Damn you!!!

п.с. пази се :sneaky:

Драга,

Ако има нешто поубаво од утро во лето, јас глава сечам. :love:
Меѓу 6 и 7саат поготово. Се разденува, сонцето се појавува, не е жешко воопшто, таман да си испиеш едно кафе одсабајле, или во мојов случај млеко, оти јас не станувам сега, јас сега ќе легнувам. И да, пијам млеко скоро секоја вечер (утро), ко бебе сум. Се за добар сон. :D

Денес ништо не чепнав од таа книгата. Ретко ваков стресен емоционален ден, за кој јас сама сум си виновна, али мораше да се случи. Не ми се пишува за тоа, можеби деновиве, ако престане да ме боли додека мислам на тоа. Така требало да биде, онака ... Се тешам дека тоа што треба да биде, ќе биде, судбината си го прави своето. Сега се оставам во нејзини раце ... И на времето, јас дигнав раце од тоа да ги држам конците во мои раце, се изморив.
За предметов, мислам оти најзафркнатото си го оставив на крај да си го полагам за годинава. Немам надеж, јануари го гледам се појасно, освен ако не ме погоди луда среќа. Од кога ќе се наспијам, ќе почнам турбо, нема заебанции, еден ден одмор е доста. Таман да ми се оттргнат мислите.

Цимерчето мое ќе оди на пракса во странство до октомври. До октомври!
Јас сама цели две недели во Скопје бе. Нема да шетаме по излози, ко што го вика она тоа - window shopping :D, а и ќе нема со кој да се расправам чиј ред е садовите да се измијат. Сама со себе, сама со паметов, сама со мисливе, јјјеееејјјјјјј, ќе се мрднам. :D
Не сакам кога сум сама, навикната сум на полна куќа со луѓе.

Темата за Блам состанок ти е лек за сите бубачки во глава инаку. Се смеев ко мрдната во 7 сабајле. :pos:

Уште една чаша млеко, уште една епизода од серијава и ставам точка за денес.
И извичник. Секако и прашалник. Огромен.
Лош ден.

Време или невреме, радост или длабока тага, каење или гордост...или само илузија maybe.

Како и да е ме стигна онаа правда да онаа космичка правда и сега плаќам за сопствените дела, плаќам и со крвта која ја давам, плаќам со кафето и тутунот кои ги пијам плаќам....

Елем се откажав и од последното средство за релаксација марихуаната, се откажав бидејќи нема луѓе достојни да се дружиш и да пушиш се речиси се е само интерес но така ти треба кога очекуваш премногу од луѓето, така ти треба бидејќи си лесен бидејќи поради таа чесност и искреност те прават фрик ама кој ги ебе.

Грешките од кои 99.99% се добронамерни вродија со плод и добро е тоа, всупност се е во ред you know..always look on the bride side of life:)

Yes just DO IT!!!!

Драга К,
Многу ми недостига Чешка. Го гледам видеото и солзи ми доаѓаат.
Толку се приврзав за неа, не дека не ја сакам Македонија, но чувствувам како да оставив дел од мене таму. До година се надевам пак ќе добиам можност. Мирисот ми остана единственото нешто што ме враќа таму. И тоа е нешто.:(

LetMeSea многу паметно од твоја страна...Настрви не сите овде и јади си сам :cautious::icon_lol:

Јаоооо море каков почеток на ден...Татко ми си има навика да ме буди во 8 часот а јас мртва уморна за спиење...
Остај ме бре чоек да спијам :pos:но му реков доколку сакаш да се разбудам вечерва частиш пица...:icon_mrgr:
Видиш кајганче,од секоја ситуација знам да извадам максимум...
Oдам да те разгледам малку...И ке одам кај пријателка...Имаме трач муабети за кажување.
Како и секое женско.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom