Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
ооо душа боли... свадба ко свадба, ја најпијан и ги возев и младоженците дома :D и сеа се осеќам ко змеј, тешко дишам а се осеќам ко оган да вадам од уста... иам денес некој рандом синици, ме болат нозете, 3 чудни точки на рацеве, последици од многу џони и пиво :D
иначе на пат за назад ме известија дека од другарче мајка му умрела и сеа да се свестам треба да одам на погреб :( ...

Изгледа еден Викинг ме ареса. Малиот поднаучил нешто српски и нон стоп ми зборува, прича неке слатке речи... Затоа помислив дека сака да ме шармира. Па се прашувам да не случајно Sussaro држел предавања за србофраеризмот и на викиншките форуми? :cautious:

Д. телефонот си го загинал, во Петокот брак и предлагаше и вика Девојче ќе се омажиш за мене, оваа вика не :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. А вчера ја праша дали стварно брак и предложил а таа го одбила, брат му М. вика не сум јас со него си одам :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Се чувствувам глупо покрај тебе, не ми се допаѓа тоа, јас сум алфа и омега почеток и крај Јас сум Платон, Сократ и Аристотел во едно исовремено, но што би рекол Едо Мајка То мора да е љубав :icon_lol:. Губам инспирација покрај тебе мислата ми се одзема не можам да сврзам логична реченица, него само здраво и ти ивикаш здравооооо со изговарање како во песната од Рики Самарџиев :icon_lol:.

Драга Кајгана, шокантно.! Откриен идентитетот на Нескафе.?
1005771_705957946087898_1944466695_n.jpg

кајги денеска бев во грција еден ден, се испеков на сонцето ни млеко помогна ни ништо, задоволен првпат одев одлично си поминавме, штета што немаше лежалки па импровизиравме некако, водата топла, плажата одлична, 80 % од туристите македонци или срби, да чукнише некој по грешка со рамото и да му речеш "извини" ќе те разбереше, ме напн еден таму само со no oдговараше, are these taken, no, how much for this, no, do you work here ?? no :pos:
и се си беше одлично само оние кретерни на граница да не не заебаваа 2 саати да не врткаат без некоја причина и од инает, ни ги исфрлија пасошите првин па после не сакаа да ни ги вратат. глупости
сега следна станица загреб за 2 дена, напред на МЕЈДЕН КОНЕЧНО !!!
сега мавам еден туш и легнувам да спијам

Кајги момент кога 2 и пол сати чекаш да ти се симни серијата за да си напрајш пуканки и да уживаш. И на крај кога иди моментот гледаш дека уствари некој го испукал последното пакетче !
Ептен ми е интересно...

ннња
Колко е јако кд газиш фраери што сфак дн играф баскет а ти три четири месечно, чат пат, али Кајгано искустфо вс фраеризам, тепа искустфо, у спорт, а овакој не сам ги гледаја како се тепаф
Прееска глеа тато Вардар Тетекс и вика еии глеј
резултат 1-3 без научаре, а 1-0 сс њима : )))
Мама си дава чипзз Доритоз а ја Лашко за њума у дворрчее, такфо пие,а ја ву праи друштфо, едну чашу после баскет

BUREK!

To e izvrsna poslastica, medjutim ja ne znam, zoshto Elvis
Prisli pravi ovakvi dosadni pesmi shto sa bez refren, to e
najverovatno poshto u Amerika oni pecat na lepche, nie ne
pecame na ribi, a osim tova nemaat urda za burek so sirenje...
A sum chul i od drugi izvori, ja i od drugi iam chueno deka Elvis
Prisli

BUREK!

ne poshtue mnogu, zato shto on vaka poishe e ljubitel na beli
peciva, djevreci isto,

BUREK!

To e za nego luksuz bilo, zato shto e on bil pushach, pa uvlekuel
duboko... A mozhe i plitko...
Burekot e remek-delo i vajarsko je delo prirode.

Едвај го чекам 10ти август. Денот кога мојата работа завршува за ова лето, веќе сум уморен и физички и психички од трчањево по кафиќов. Едвај го чекам денот да се одморам како човек и да наполнам батерија за факс, а чудно е што ова не го мислев пред да почнам да работам летово.

Шетам вчера на горештините по улиците со другарка ми и почнавме да се смееме онака без причина :pos:Јас се однесував неконтролирано...Ми вели:Прибери се малку,сите те гледаат:pos: ..Да имаше како и по земја ке се тркалав...Дали вака ми е од сонцето не знам но прекрасно е.:icon_lol:Уште се смеам и на погледот на мајка ми кога и реков дека исеков 3 пара стари фармерчиња и ги направив кратки панталончиња...Ги издрапав но не доволно...Помислувам,да не е подобро да ги дадам на некое куче скитник за да ги раздрса подобро? :icon_lol::vozbud:Ке го направам тоа,само се надевам дека на крај нема да останам со празни раце...:icon_mrgr:
Је*оте кајгано...размислувам на една тема...Замисли,јас размислувам...Но за тоа некој нареден пост ке ти зборувам,не би сакала да си ја уништам смеата сега :icon_lol:

Д.
ја да бев на грчката граница ќе плукав по македонците што влегуваа внатре. ќе им ги кршев стаклата на колите, исто како и сеа што прават ќе им лепев налепници со FYROM и ќе им давав маици со грчко знаме да носат.
инаку денеска нема нешто што не ме изнервра и сеа моментално некој да ми пререче нешто буквално би го убил со оваа нрвоза. без разлика што ми е човекот. после ќе се каам ама сеа со оваа нервоза би им еб*л мајка и на најблиските :mad: нека се носат сите по ѓаволите. на светов сам сум дошол и доволен сум си сам на себе. знан сам да преживам, никој не ми треба :tapp:

p.s. сеа во позадина го слушам ова одвратно дерење на чомбе, од некое детиште надвор на улица....излагам и масакр праам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom