Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Kajgo srbite se gomna komplet site.....uste 4-5 Dena se gleame all day all night so koka kolicka I cipsce stara sema... Si umrev sok na 2ta dena po pola litro :(:(

Sent from my HTC Desire C using Tapatalk 2

Нема шанси да ја видам логиката во тоа друштво мажи, кои живеат во исто маало, да се соберат и да одат во тотално друга населба, која е далеку пола саат со автобус, за да седат таму и да пијат пиво истите луѓе, сами.

Да ти се помочам на Интернетот и брзината негова !
Да, имав Dial-up на времето, ДА побрз беше !

So what we get druuuuuuuunk
So what we smoke weeeeeeeeed
We're just having fuuuuuuuuuun
We don't care who seeeeeeeees

:icon_mrgr:

Кајганче!
Ти реков дека ќе си го зеам шеширот, м?:icon_lol: It's gorgeous and it's mine! :pipi: Иначе, на одморов ќе бидам целата шеќерна :pos:. Шеќер боја купачите, шеќер боја шеширот, шеќер боја долната облека на подарок, абе цела зашеќеросана! :pos: Па коа ќе поцрнам ко циганче уште вториот ден, мх мх мх :cool:. Зајдисонцево денес посебно ми е некако, боите што ги гледам се неверојатни :))). Ех, да бев сега на Водно , да го гледав цело Скопје како полека потонува во мрак.. Па и неколку фотки да му напраев.. :). Ај, некој нареден ден :). И ми се пие ладно кафе, а само што испив ладно home made нес, go figure :cautious:.

Нема шанси да ја видам логиката во тоа друштво мажи, кои живеат во исто маало, да се соберат и да одат во тотално друга населба, која е далеку пола саат со автобус, за да седат таму и да пијат пиво истите луѓе, сами.

После неколку пива почнуваат да бележат територија, нова и туѓа што е најважно. Најверојатно тоа е причината.

Драга,
Сакав да потпишам договор во времетраење од 21 година. Скоцкан беше на 2 (со букви: ДВЕ) страни. А имаше и ситни букви, цитирам:
Договарачот на осигурувањето со својот потпис потврдува дека ги примил општите и ПОСЕБНИТЕ услови кои се однесуваат на договорените осигурувања, како и дека е запознат со објаснувањата отпечатени на задната страна на ОВАА понуда.
Поставив две прашања:
1. А кои се тие општи и посебни услови, дали може да добијам примерок од нив и да ги прочитам?
2. На задната страна од ОВАА понуда јас гледам празен лист, да не ја утнавте понудата случајно?

Добив одговор:
1. Еее дечко и ти многу бараш сега, како демек професионален договор да склучуваш, дај ако пополнуваме да пополнуваме.
2. Објаснувањата се овие кои ги слушна, сега што ти ги кажав.

Морав да вратам:
1. Ако за Вас договор со/за времетраење од 21 година не е професионален договор ондак јас поима немам како би изгледал некој професионален договор.
2. Ви благодарам, одговориве ке ги имам во предвид.

Остатокот од муабетот не е битен.
Не ни помислив дека имаат скриени намери после тоа што го слушнав. -Ни ти нели?

Одјава.

ај од петок натака си земам две недели, да одморам малце од се. Немам енергија ни да дишам веќе.

Кајги,
После долго време не сум била вака изнервирана, како испадна сите се нешто наопаку да прават, не вреди да ги задоволуваш сите зашто сите се себични, и јас најдобро ќе биде да бидам таква, барем така помалку ќе се нервирам:pipi:

Ти ебам пмс-от. Како мало дете се расплакав на сликава
1044778_487377494678400_98724685_n.jpg

Него, многу сакам да го возам нештово. Напред има само едно тркало. Сама се смеев во 4 сабајле, на улица.
170713-0341.jpg

ДК
Приметувам некои планетарни љубови дека паднале во wc-шоља, зошто секогаш кога ќе кажам скокни па викни оп ме доживуваат негативно а не реално?

Од 3 до 3 непреберување..
А дури сам неможам да се излажам..
Не се чувствувам присутен сам себеси повеќе. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom