Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
мразам грци, грчишта грцоракиси и се остало грчко .... ФАК ,
не го кажувам ова бидејки сум голем патриот или слично , ама по нацисти и фашисти , мрзеливи..., немам видено во последниве 22 години. . .ФАК
поздрав до нашите Скопјано кои многу убао и го лижат газо , а тие и ставаат налепници , ФАК..

Кајгана за тебе овој пост
Без тебе денот ми нема смисла ,вените се тенки шо ги ебам ке ги сечам :eek:

Д.К.
После првото коло на Вимблдон се осеќам прилично посрано.

Драга, краjно изреволтирана сум!!! :mad:
Еjj, човек да им приумре пред сестрине во брза помош, нема ич рецка да му удрат... Бесчуствителни говеда! :tapp:

К,
Понекогаш треба некој да не потсети дека светот не е така црн и мрачен, само неразбран. Никогаш не треба да ги отфраме оние кои размислуваат различно од нас, кои се однесуваат различно од нас, кои веруваат различно од нас, туку треба да ги прифатиме како вариетет на човечкиот род.

Одамна ја заборавив убавата страна на човекот, на човештвото... ми требаше потсетување....

едит: Имало уште инспиративни видеа :) (i fell fluffy inside....) :X3:

Ako si cijeli dan aktivan kao pchela,
radish kao konj i na kraju dana si umoran kao pas, konzultiraj veterinara, postoji moguchnost da si magarac.

Драга Кајгано...

И така... уште една вечер пропратена со студ... Со ставање прст на глава,со делење на совети на пријатели без да направам нешто за себе..И на крај пак лоша особа...
Епа не сум совршена но не сум ни таква каква што ме сметаат...
Не е важно... Следува период од кој што морам да одморам од се.
Да го кажам убавиот дел...:icon_mrgr:
Утре ке го видам,ке го прегрнам...ке го почуствувам неговото присуство.А ако биде се како што треба... хмм зошто да не? ке одам невеста бегалка :icon_lol:
Толку е мил,внимателен,прекрасен...
И се надевам ке ти се вратам со добри вести...
Што друго?Ја направив вечерата,се најадев и сега... одам психички да се подготвам за утрешното случување...
Се надевам дека се ке биде како што посакуваме и јас и тој..

Добра нок...

И заљуби се,убаво чувство е тоа...

кајги, ми недостига радиото шо го имаше...

Кајги дали знаеш дека си напраив зум 125, за да ми се чита како што треба.
Ми појде видов и мене...

Драга Кајгана,
Ноќва е прекрасна, не можам да речам не..., времето е така ладничко, човек може со отворен прозор да си спие. Колку би било поубаво доколку сега се наоѓам на некоја планина и уживам на вакво ладно време слушајќи го шушкањето на лисјата од дрвата од шумата или пак да се наоѓам покрај езеро или море слушајќи го бранувањето и шлапкањето на водата, а воедно и прекрасното чувство кога ветрето ми дува во лице :)

How do I maintain in this world?
A world that's proven meaningful
How do I survive the haters?
How to take the very thing I work fo'?
Where do I go when I'm hiding?
Only I don't know, I just gotta' go buy..

:)

Mi se slusa ace of spades so ke bide se vo red tekst u pozadina, nekoj kafikj ima onde kaj kam izglea.
Imaat li ovie avtorski prava be?
Sekad se prasuem toa i za pesnine na reklamine mak u pozadina so idat.
Pppplay dont stop. A avtorski prava da platite be?
Im not even sure kako zamp im gi dava parite na ppplay dont stop tipcite so ja peat...

Драга,
Чуството да си паркирам задникот каде што му е местото и да си читам книга е неверојатно добро :love:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom