Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
каков офлајн си даов не ми се веруе.....тв не гледав 3 дена, интернет 0 bytes за 3 дена, воздух, вода и зеленило....
И сега кој ѓаол ме тераше фб да упалам да глеам чекирања по Сарти-Марти, Афитос и слики од тањири со сумљиво морско....им е**м тоа говедата неизживеани....

Кајганче!
Јок, јас не сум арна денес :icon_lol:. Уште еднаш тоа си го потврдив пред некоја минута кога слушајќи песна од плоштад, почнав да попуштам глас на појачалото за да трешти погласно песната:oops:.

драга кајгана и така ти викам. исто срање ми е секој ден.. иначе преги колку чипс имам јадено, са нема да го погледнам најмалку 1 месец. и то :свиркам:

... 3та на работа ... нема никој ... што убаво :) нема кој да досадува ... пуштена музика си уживам со кафето и тебе драга кајгана одмна ти немам пишано чудна ова работа ... Иначе утре се надевам ќе биде океј временцево да заминам со другар до кањон матка и плус на враќање во ресторанчето на добра храна :cool: Ајт поздрав до следниот пат

Се исфарбала плава и одма слика од Алена Шишкова на профил..
:tapp: :tapp: :tapp: :tapp:
Демек сеа исти се.
:гомце:

Момент на вистината, за 2-3 дена... I guess you never know until you try and that will happen next... Ау да, премногу сценарија... Иначе го прелупав викендов, дамуебам до толку сум глуп или нешто кога несака ма што сакаш прави му несака... Неможам еден XP да форматирам -_- wtf... Си закажав карта енд шит, долг пат на 3ти јули... Oh dammit... wat to do wat to do... Доста долго време мозокот не ми работи како што треба, и ме боли и сега уште да се мислам за све и свашта... ма 'беш му матер НЕ! Онака користи шанса и не планирај ништо, доволно мислење и малтретирање, дефинитивно :)

а да, I feel good, everything is alright... But... Everything will be alright in the end. If its not, then it's not the end... damn...

И ми се лежи на песок, а горе небо, долу море.

Ништо повеќе а ни помалку.

Зошто е понеделник, и зошто животот не е фер, ете, ќе брцам со лажица во сладолед и ќе сонувам.

Па идеме кон нова борба.

М.

... еве и ја да пишам после 2 месеци.

Како-така, минува времево... животов исто. Арен, неарен... само едно знам, ми треба одмор и тоа долг. 2/3 месеци онака, насамо у планина. Баш супер ќе ми дојде.

Друго, то е... ае...

Драга Кајгана,
Јас без тебе едноставно неможам... исто така времево убива од што е топло, како само би ми дошло супер еден одмор некаде високо на планина или покрај море, чија плажа е со ситен бел песок....., ако не тоа бар нека се разврне убаво да олади за цела недела, зошто климава од работа ќе ми се расипе :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom