bebush
Portable Heater
Кајганче!
Што му е на времево бе брааат?!
Надвор мини торнадо се дешава и заради тоа јас морам да спуштам ролетни со цел да не се откорнат(ако дигнам комшии ќе ме гледаат што праам во соба
).Синоќа поштено измрзнав али ај натерај ме да си идам со толку интересни и смешни теми на муабет плус добар фудбал уз пиво
.
Некој ми кажа дека во петокот било уште поладно од синоќа, но кај ќе приметам кога играм нон стоп со поголема доза на алкохол во мене
.Леее Кајганче, апсолвентскава топ, стварно неочекувано добро пројде!Апсолвенти дотерани на место, храна на место, пиење на место, музика на место, па и професори на место.Батерфлај заигра со нас а Њњњ(не ме прашувај зошто
)се отвори на тема хомосексуалност ака лезбејство
. Истурив неколку пати пола чаша узо играјќи танго со пијан колега, боси игравме на кауч со две колешки, за малку ќе ми ја запалеа чипката и што ли уште не
.
Датумот се ближи Кајганче, редно време е да почнам да учам за последниот испит. Си лета времево а јас тотално рамнодушна, за ќотек сум.
Еј, го добив најдобриот поклон од моите за апсолвентска
(иако устата ми пресуши кажувајќи им дека нема потреба и дека не е тоа тоа).
Леп поздрав(што би рекла словенечки).
Што му е на времево бе брааат?!

Некој ми кажа дека во петокот било уште поладно од синоќа, но кај ќе приметам кога играм нон стоп со поголема доза на алкохол во мене

Датумот се ближи Кајганче, редно време е да почнам да учам за последниот испит. Си лета времево а јас тотално рамнодушна, за ќотек сум.
Еј, го добив најдобриот поклон од моите за апсолвентска

Леп поздрав(што би рекла словенечки).