Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајганче!
Што му е на времево бе брааат?!:icon_lol: Надвор мини торнадо се дешава и заради тоа јас морам да спуштам ролетни со цел да не се откорнат(ако дигнам комшии ќе ме гледаат што праам во соба:icon_lol:).Синоќа поштено измрзнав али ај натерај ме да си идам со толку интересни и смешни теми на муабет плус добар фудбал уз пиво:LOL:.
Некој ми кажа дека во петокот било уште поладно од синоќа, но кај ќе приметам кога играм нон стоп со поголема доза на алкохол во мене:icon_lol:.Леее Кајганче, апсолвентскава топ, стварно неочекувано добро пројде!Апсолвенти дотерани на место, храна на место, пиење на место, музика на место, па и професори на место.Батерфлај заигра со нас а Њњњ(не ме прашувај зошто:pos:)се отвори на тема хомосексуалност ака лезбејство:icon_lol:. Истурив неколку пати пола чаша узо играјќи танго со пијан колега, боси игравме на кауч со две колешки, за малку ќе ми ја запалеа чипката и што ли уште не:icon_lol:.
Датумот се ближи Кајганче, редно време е да почнам да учам за последниот испит. Си лета времево а јас тотално рамнодушна, за ќотек сум.
Еј, го добив најдобриот поклон од моите за апсолвентска:pipi: (иако устата ми пресуши кажувајќи им дека нема потреба и дека не е тоа тоа).
Леп поздрав(што би рекла словенечки).

Д.
досега бев во авантура.
порано станав и заедно со уште 4ца заминавме во акција низ планина. секакви животни сретнав па дури и штотуку родено пиле....да,да, пиле......горе на дрво му беше гнездото ама тоа изгледа паднало и си стоеше на сред шума. толку беше мало, ситно, изгубно, па за малку ќе го згазневме ама го оставивме во близина на гнездото да си го најде мајка му :P сретнав и 3-4 желки, срна легната в дупка и уште некои ситни животинчиња.
ама после кога ни заврна, е тоа беше јако. жива вода се направивме, немаше суво место на нас. може 100 пати заврна и преврна.....
во меѓувреме имавме одмор и јадење.
сега дојдов, се истуширав, се топлам и си мислам дали да си легнам или да подремам тука :) ...........

Опак народ - срцекршач за нормалниот човек во ненормалната средина.
Мене Кајго во топ 3 мистерии ми е Зошто мораше тука да се родам,кога едноставно не сум за тука ?!

"Кога не можеш да ги победиш,придружи им се" - ќе ми помине животот додека се обидувам да се уклопам и да станам опак како нив,плус срање е да си опак.

Кајганче ич немам инспирација денеска, треба да учам а ми иди да си легнам, и дури утре да станам.
Пробав со чистење да ја истерам нервозава, ама нишо.
Сеа да се напијам едно кафенце па да видам дали нешо ќе ми се поарни од миризбата негова.
Како ми се седи на тераса да си ја читам новата книга со цигарче онака филмски, али дува корни, прееска таман шо си го кладов новиов јорган за сушење, дувна и право во цвеќинана. И сеа неможам надвор да си поседам оти можи и мене да ме дувни.
Ај да не се жалам многу, одам да одморам малце.

Драга кајганче па кај си ти :D од кога те немам видено уште од вчера :sneaky: :pos:

Песнава од кога ја немам слушнато а и доста време е стара :D

Него драга кајганче дај кажи му на времево малце нека се оправи да одам да возам точак да го истерам бесот да уживам во природата посебно во тишината :love:

филмов ми дава неверојатна мотивација за возење :love: само уште да беше океј времево ... :(

Ајт до следното читање т.е вечер пак ќе наминам :pipi: да те поздравам

денеска на овој ветер решивме да трчаме, искрено во добра кондициска форма сум, за разлика од другар ми кој страдаше од дарт вејдер синдром :pos: борбата со ветрот беше епик, неможев да дишам од што ми дуваше во фаца, вчера се решив да фрлам 1700 ден за аква фест, и тоа решивме о другарите после финалето.
ќе се оствареше планот да не заспиеше ко топ едното другарче и не заеба на буквално 5 до 12 :pos:

Драга Кајгано.

Уживам...уживам денес...Прекрасен ден,пропратен од муабети со драги личности.
Се смеам...лудо, како никогаш досега... На начин на кој им е чуден на другите.
Ме прашуваат што ми е?Им велам...Ништо не ми е,само сум радосна..
Не мора да имам причина за ваквото однесување нели?Just let go.:pipi:

Кога платата ќе ми ја пуштат летам како мрднат :sneaky:
penzioner.gif

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Друго кајганче уживам со кафенце на работа .. мирно нема многу луѓе да дремат на пц ... така да може малце да земам здив :свиркам: се читаме после пак

Но ... драга да признаам нешто ме фатија лоши моменти ... на чуство :(

Животот ви дава можност да оставите трага после вас, и животот ви дава можност да исчезнете од него без да знаете и дека сте ... ПОСТОЕЛЕ ...

Бев на Шара денеска....на Тито да му го прославам роденденот (вчера му беше додуша).....му го дале врвот на Тито, за после да сфатат дека е 10м понизок од Кораб - а, што е важно тоа веќе кога и така е аут Тито (на МТВ и тука во подфорум „Историја“), мада уште си доаѓаат од нашите бивши сонародници, луѓе кои не се бават со глупи политики, туку со убави ствари во животот....
Шара, као Шара - лепота наша....ветрево у Скопје, таму беше торнадо, тајфун, циклон - ниту се опишува, ниту доловува...отидов за тишина, поглед, мирис - испадна нешто друго....ама нема везе, 100 пати подобар замор, него од луѓе - се вративме утепани, ама насмеани.....чудна форма на мазохизам....
Од утре пак у бокс....

Attachments

• DSC_0677.jpg
    DSC_0677.jpg
    1,1 MB · Прегледи: 16
Драгаа,
знаеш која сцена од филм ми е пред очи веќе некое време,нели? o_O
хахаха :icon_mrgr:

486237_10200443619747731_1462209531_n.jpg

E тоа е муабетот.
Времево денес, тиња.
Вртам како мрднат со точакот, тоа ме враќа.
Важно скара се сврте во двор, иако плескавиците беа ко со гума праени, па тие кобасиците од Кам, ту бре.
Ајде доаѓа лето, брзо поминува времево.

На минување само да ти кажам дека девојкава ми е перфекција. Плавуша,мда. Чао,пријатно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom