Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
ДК,

Ретко споделувам вакви работи, ама ова многу ми се бендиса:

Hey auto correct! Stop messing with my damn curse words, you mother forklift!

Пријатно.

Абе кајги,и ти не си тоа што беше,те фатило некоа настинка а:D

Драга Кајано.

Имам една задача за тебе...Има еден член.Сакам да му кажеш дека многу ми значи.
Неговото постоење ме усрекува,ме исполнува,ме тера да врескам и да му кажам дека е посебен.
А бидејки моментално не сум во состојба ти оставам на тебе :pipi:
Знам дека тој го знае тоа,знам дека е свесен...Бидејки е паметен.
Настрана тоа...
Најмногу сакам трач муабети со другарката...со кафе,сладолед од јагода и ванила а во позадина музика...
Го сакам и ветерот кој ме гали,ме прегрнува и не ме пушта....Бучавите на улиците,повиците од најблиските...
Безценето.

Драга,

Мене не ми недостигаше да бидам искрена. Дури и услуга ми направи. Една страна помалку за отварање, помалце дремење пред компјутер. Лошо е кога немаш време за тепање, а ти си го арчиш неповратно. :(

Друго. Плукам по турски серии, и тоа многу.
Али Кајги, што почна сега една, тоа глумецот е едно такво створение, абе тоа нема збор да се опише. Една единствена работа вредна за гледање на овие глупостиве. :D
И нормално, ќе си ја пратам сега ... Али на mute. :D

На сите шеги околу падот на Кајгана искажани во последните 2-3 страни:
sheldon-sarcastic-laugh-o.gif

Добро те најдовме Кајгано.

Мала, you're back ! :eek::)

И така јас во колоквиумска недела влегов. Ќе си е*е мајката, почнувам од среда. Шо знам, тешко оро ќе биде, пак фали време. Fingers crossed, па сума сумарум нека излезат околу 50 бода по сите предмети. Се видела оваа, повеќе од 8ца ако се фати овој семестар ќе биде сензација.

Криза ме мава за благо - страшно ! Еве како се наоружив за вечер ..

419589_563170090401039_293898870_n.jpg

Passed down to you...

Мојот живот повторно нема смисла

So says Saladin

Bidi dobar i kulturen so site i ke dobivash nozevi i makazi u grb od mnogu lugje... Bidi arogantno i smrdlivo kopile i najdobro ke projdes...

Драга Кајано.

Имам една задача за тебе...Има еден член.Сакам да му кажеш дека многу ми значи.
Неговото постоење ме усрекува,ме исполнува,ме тера да врескам и да му кажам дека е посебен.
А бидејки моментално не сум во состојба ти оставам на тебе :pipi:
Знам дека тој го знае тоа,знам дека е свесен...Бидејки е паметен.
Настрана тоа...
Најмногу сакам трач муабети со другарката...со кафе,сладолед од јагода и ванила а во позадина музика...
Го сакам и ветерот кој ме гали,ме прегрнува и не ме пушта....Бучавите на улиците,повиците од најблиските...
Безценето.
Прибидејќи фактот што ДК е измислен, лажен, нереален и замислен лик и пред се' обична тема на форумов и не постои ни начин а ни можност да ти го прифати и оствари твоето барање ти предлагам во порака да ми го кажеш јузерот на членот па јас да ја завршам обврската која пред малце и ја зададе на ДК.
Благодарам.

Он топик.
Хелоу Кајгано,
Знам,знам. Знам дека е забрането цитирањето во темава и знам дека одма ке ми преречеш ради тоа што во една страна две мислења цитирав ама што да праам кога ме “тераат“?

Тука сме! Многу сме! Не прифаќаме НЕ!!! - Мотово познато ти е? Знам дека не. А и знам зошто. Затоа што не ти се фалам, не ти кажувам и не ти објаснувам. Затоа што ретко ти посветувам внимание за случувањата во РЛ (што би рекле твитерџиите). Eве кај е искористено за прв пат мотото.

Не ти раскажував за оваа случка и затоа не знаеш. Немам навика кај тебе да ги “заробувам“ секојдневните моменти, дружења, смеења, карања, пцуења, “тепања“ и други дрн дрн јариња работи. Како предводник на мојата подгрупа таму сум негде. Глумам водич. А и бев. Колку-толку.“Исфрустрирани ГЕЈ нацисти пратени од Б.Ц!!!“-тоа беа коментарите од страна на битолчани. Простено им е , не знаеја за што се работи па така коментираа дедовците со сивите коси, шешири и бастумите кои им служат како помагало за движење испоседнати на дрвените клупи кон крајот на Широк Сокак. Кога и да го гледам видеото се смеам и ме навраќа на еден убаво поминат период. Но ај, не е битно тоа. Битно е мотото. Тоа “Не прифаќаме не!“. Не се сомневам дека со истото тоа ние форум зависниците би истапиле и би штрајкувале за да те вратат. Да бидеш истата ти, како порано. Гадни и досадни беа ноќните часови без тебе. Се одвикнав од фејсбук а истовремено и тебе те снема. И? Што требаше да направам? Да попуштам? Да се откажам на првата препрека? На првиот отпор? Nooot! Преживеав и без тебе, и без фб, и без мобилен, Грејт нели? Беше страшно да, ама не и неостварливо.

За периодов нема што да ти кажам посебно. Како што ти имам напишано пред неколку страни така испадна. И знам како ке биде понатаму. Како ке заврши академската година, колоквиумите, резултатите, испитите....Знам како ке почне летото. (ама пошто си имагинарно другарче нема да ти разоткривам, и онака нема ни да ми помогнеш, ни да се насмееш, а ни да “уживаш“ во тоа што ке го кажам). Е “знаењето“ е проблемот. Ако договориш кафе со најдобриот другар ништо посебно нема да очекуваш па кафето и муабетот ке го заборавиш за 3-4 дена. Но, ако договориш кафе со најдобриот другар, ништо не очекуваш, се наоѓате во кафичот, доаѓа друго друштво, за минутка паѓа договор вечерта да се продолжи во Охрид, тргнувате во наредните 5 минути и си поминуваш оргазмично таа вечер, секако дека ке ти остане во сеќавање, нели, било неочекувано, непланирано и ооп...на лимонот додаваш текила (клишето) и забавата почнува. Е ради тоа го мразам “знаењето“. Се знае со сигурност. Се очекува. Нема изненадувања. А животот без изненадувања не е интересен нели? Факинг грејт.(n) Ама ич не се секирам. Знам јас да си направам самиот изненадување и да ми биде интересно. Способен сум до толку. А ако не успеам јас, тука си го имам најдоброто другарче кое кога најмалце очекувам ке излезе да ме потсети дека е покрај мене и постои, he goes by the name of Maрфи.

Топ си ејј Кајгано!

Не ми излегуваат плановите некако се си еба матер и ми се искомплицира животов уште повеќе од тоа што ми беше (што и така беше премногу).....едноставно КАТАСТРОФА на секое поле од животот...ако не се опрат работиве во скоро време го обрав бостанот:mad:

Драга, јас сум нефер, затоа што идев два месеци без плата, за лепе очи, затоа што идев двократно и ни збор не реков за посрани 5 000 денари? Јас сум нефер затоа што смената ми почнува од 3, а идам вонредно во 12 на работа по потреба, и збор не викам? Јас нефер оти од септември почнав да работам а во јануари ме осигураа, на пола работно време, а работев ко коњ двократно и пак збор не реков? Јас сум нефер затоа што цела зима работев на минус во нехумани услови за работа и греалка со еден греач? Незнам што ќе мислеа за мене ако стварно не бев фер.
Уствари нека се гонат во три лепе, очите несакам да им ги видам, колку повеќе ќутиш толку на глава ти се качуваат и не ценат.
:mad:

ДК
Во ова денешно сивило мораш да правиш работи што ќе ти го направат денот, а со тоа и животот пошарен(читај поубав)!
Ништо самото од себе нема да се случи се додека чекаш само од себе да се случи-мора да превземеш акција.
Остани со здравје, и немој многу да се губиш.;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom