Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Колку преубав ден е надвор сонце ауффффф :love: Милина само што нажалост ... јас на работа :cautious: ама пак се чудам од друга страна што е со луѓево леле што убаво време на фејс само јадат трици и седат на фб како демек така е најубаво абе излезете надвор во природа малце или во парк аман од фејс бреј :cautious: не ви бега фејсбук ццц :вонзем:

Мајка природа :cool:

945597_10151602150964253_1500724684_n.jpg free-beautiful-wallpaper-nature-for-laptop-desktop-picture.jpgHD-wallpaper-Nature-Wallpaper-with-Tree.jpgspring-park-wallpaper-spring-nature-wallpaper.jpg

technological-nature-wallpaper-with-resolution.jpg
Абе каков фејсбук гледај што е природа што е мир за душа :love: Дај боже да и утре вака

Лепојко,
само да ги ослабам бутчињава, најнајубава на цел свет ќе бидам. Само!! :мотивејшн:
А, да ми касне господинот од истите?! Покрај гомнениците кои ги јаде секојдневно, ма моето вишок салце ќе му биде награда! Ем тој сит, ем јас згодна. What more?!

hahahahahah kolkuuuu e jaka ej !!! brao brao !!! :vozbud:

Драа Кајгано
Падаш како гз пијана матурантка у розе фустан
А и тај реклама што мрда како ненормална за опеL адам и ева ти е страшно глупа, нервира ме
И дај опраи си гу букфу Л , стфарно личи на П

Кајгано ептен се губиш во последно време, стабилизирај се не се пијанчи.

Драга,
ти напишав еден долг пост, ама кога го прочитав сфатив дека треба да се избрише.
Затоа нека стои само ова.
You stupid, stupid son of a bitch. Well, boo-hoo! I am so sorry your feelings are hurt, princess! Are you under the impression that family's supposed to make you feel good, make you an apple pie, maybe? They're supposed to make you miserable! That's why they're family!
Good old creepy uncle Bobby.
Може не можам да сменам некои работи, ама ѕатоа можам да си сменам аватар! :X3:

ДК,

Ретко споделувам вакви работи, ама ова многу ми се бендиса:

Hey auto correct! Stop messing with my damn curse words, you mother forklift!

Пријатно.

ооо драга па фала богу се врати

По цели денови гледав Топ Гузе
603795_550638081653042_261674497_n.jpg
и се зезав со Pinkie Pie на фејзбукО:) , фала богу ти ја прекрши таа монотонија :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom