Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде уште еднаш, уште еднаш, уште еднаш, уште еднаш....

Дали е опсесија ? Можеби да ....

Двајцата вечно млади сте тоа ме прави тажен :(, една ден една солза, една слабост, повеќе љубови :(...

По цели денови гледав Топ Гузе
603795_550638081653042_261674497_n.jpg
и се зезав со Pinkie Pie на фејзбукО:) , фала богу ти ја прекрши таа монотонија :D
шо гледал тој дур зборел со мене:cautious:

It's Bitola calling..welcome my dear :D
море без кајгана досадно ептен...

Шо ти е бе на Вас?! Шо ми припаѓаш?!
Жута една со жолтица!! Марфи ме секса, баш кога имам наплив на инспирација и шта да ти причам мислам, ти си падната, на коленца, нодиуми,... ќе почнам да творам и да сликам!!
Шо сакав, ах да, вајда не сум единствена што помислува ,,Сигурно се немаш шишано со месеци глупачо, косата ти е до корен расцветана, и оштетена! И ќе ти падне! И ќелава ќе бидеш!‘‘, кога ќе види нели девојка со многу долга коса. Злобно се почувствував.
Злочеста,
Г~

Што ќар од овие денови без Кајгана.
Шанса да се отвори и ѕирне во некои таратур,точки,мотики, и иди и види.
И јас видов и открив,и си најдов ТВ во живо кај овие,а досега немав никаква тв- дома.
И таму видов Форум со многу теми ама со посетеност од 2-3 члена...чудно.

Кајганче и тебе ли те фати матурска? па некако почна да ни се пијанчиш и да се шалташ натака навака ... а? :pos: ни забега доста малце ... :pos:

После толку дена воскресна форумчево ни убо, позитивна веста за германија за летово, литл меланхолија + мојов спремил нова трака

Подобро фејсбук да снемаше отколку тебе.....се изедив жив не знаев што да отворам,ждееенг на Х у знак на протест гасам мозилата. :icon_lol:

поздрав из пичке материне

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom