Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Не дека нешто ми смена расположение, стандард сум тапа... ама неможам да гледам тажни луѓе, секогаш можам барем неколку збора и една прегратка да споделам... со секој иако може сум сакал тие да страдаат, неможам да гледам такви очи, едноставно неможам... И пошо ме заеба екипата (барем уште не се јавени) за пиење, си ја циркам ракијава сам и се мислам... Кој мене ми ја дава таа прегратка кога мене ми е тешко. хм... никој?! не не не има две личности, едната е далеку од мене, многу далеку, другата ретко е тука... си ја лупам вратата и ја чадам собата до максимум... хм, кој ќе плаче кога ќе ме нема? сите? зошто тогаш? не ми требаат...

кајкаџа кога последен пат пишав ја у темава памтиш? - ја непамтам пошо ептен беше од дамна... туку батали тоа скоро 3 саат дојде а треба да станам у 5 ипол за на работа - ке го јадам стапот јас дефинитивно... ај утре барем после работа ке се изнаспијам ако ништо више...

туку кајги.. кај да најдам бе едно 500 евра - ми требаат уште САМО тие пари па да си купам кола конечно... сум се заљубил у тоа пежо 106 незнам шо ми станало.... - туку.. сакам и да одам на одмор бе кајги... да тргнам до црна гора сакам :\ ама и за таму требаат пари бе кајги.. едно 300 евра сигурно ке ми требаат... хааај мајката многу пари еј...

кајги остај тоа - одам да спијам зашо ако поседам уше малце и 4 ке ме фати.. Ајт !

Кајгано, растурам на секое поле годинава. :cool: Све исположив, виза добив. За 6 дена си идам од вукојебинава. :vozbud: Све супер и најубо уште Баерн да освојат ЛШ.:свиркам:

And yes, женска да си фатам.

4char-forever-alone-guy-high-resolution_small.png

Кајганче!
Надвор сонце грее, славејчето си пее, бебуш треба да учи иако и се смучи.
Ми прска глава, ме боли рамото, едвај гледам но ќе ја завршам денес книгата па и на свеќа ако треба ќе ја дочитувам.Ќе ја бомбардирам Јелен на усното.
Фустан уште не најдов, битно штикли си купив:icon_lol:.Како иде потрагата мене желбата за таков фустан ми се намалува зошто кај нема, па и продавачкиве се напнати и ми фрлаат фустани сосема различни од оној кој им го претставив како модел.Пустата ја, не сакам да се задоволам со ништо помалку од тоа што го иам на ум:X3:.
Последните пари на вежбање ги поебав ама бар знам дека придобивки од истото посекако ќе имам.И ми се гушка, а и ме примерзе да ти пишам некој ред +.

конечно по толку време имам еден таков мир и спокој, како да сум ослободен од окови се чуствувам, ми требаше долго време ама сепак ете колку толку конечно дојде, и мило ми е што дојде, сакам што подолго да трае, толку желби имам за летово, мора барем 2-3 да си остварам,не гледам повеќе на резултатот на мојата работа, ќе гледам да ги заштеам овие нерви што ми останаа и да се фокусирам на позитивното, ќе ми треба уште малку време да се прилагодам али кончено чим почнав можам да кажам дека ќе биде сигурно.
колегава од работа вчера скокаше со палаглајдер од крушево до кривогаштани, ова МОРАМ да го пробам и јас и тоа што поскоро, едвај чекам да финишираме со работава и да си трошам паричките со лезет, time to do the things my way

Драга, им пренесувам на членовиве, да престанат да си прават муабет на темава.

Kajгано
Ако знам дека во некое идно време че се збудалам со сигурност, бирам то да биди сега. Не за друго, онака да уживам подолг период во состојба кога би ме болело ТИТ за се' .

Почињаш како нуб, нишо не знаеш.
Поише учиш, поише знаеш.
Напредуваш, мислиш се знаеш.
Стигаш до крај со учењето, сфаќаш врска немаш.
И оп пак на почеток.

Д.
се запознав со најубавото и најпрекрасното женско суштество што досега сум го сретнал во мојот живот :love: :love:
ех, што ти значи убавина брејјј :) убавица права.

седиме вчера со другарчињава на феит журка од страна малку, доаѓа една типка со другарка, вика, еј абе праите ? имате? хаха викам не, еј јас сум самовилаа.. и си истрча негде xD
каква срцка еј хахахахаха

Кајгано, денеска лабаво беше на работа баш онака како шо сакав на денешниов ден. Сега одмарам малку, се релаксирам за вечерашната журка која ме чека!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom