Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,

По неколку тмурни денови ( а богами тмурна и јас) денес сонце ме разбуди. Кафе горко и силно за да ме здрма и врати во форма. Тука сум и добро сум се друго е мање више важно. Ти спомнав дека ми се танцува?

Кајгано. Лута сум. Разочарана.
Неколку дена пред прославата мене сите светот ми го рушат над глава.
Ништо не ми чувствува душава...само трепери од стрес.
Како бе Кајги да ја затворам оваа страница?
Дај ми сила. Го можам тоа, знам.

Love has gone and made me blind..:cautious:

Драга ...

тоа е тоа. заврши ама никогаш нема да се заборави. Уморна, настината, без глас ама вредешее!!!

Драга Кајгана...утревечер има Moto Beach Party на Велешко езеро.Ќе свират Леб и Сол,ќе има и други бендови,ќе пушта Костиќ музика што не е лошо воопшто и ќе има скара+beer,beer,beer,tons of beer!! Ај еве ти инфо па ти играј си расипан телефон со кајганџииве и пренеси им кој е за журка нека повели во Велеса града не бива нас за домаќинлук. :D

Драга Кајгана...

Кaфе,мафини,и муабетење со најмилата личност во мојот живот.
Убавини бе,убавини...Денов и да посакам да беше подобар не можеше да биде...
Мх мх :pipi:

Д.
коцките ќе се поклопат и се ќе биде како што треба.
трпение спасение.........
;)

Драга, од пред 2 години меркам една жолта тетратка, и никако не собрав пари да си ја купам. Али денеска одам со мама во истата книжара, и гледам на полицата, на истото место, уште стои истата тетратка.
И знаеш што? Си ја купив ! ( со последните две стотки, али ептен ми праеше ќеиф)
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Среќна сум ко прваче на првиот прибор. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

ОД кога не сум ја посетил темава....
Се заработив овај период, нов биоритам, еуфорија некоја демек, страствено играње Virtual table tenis на телефон, слушање на старите добри техно/транс класици....
За сите кои не знаеле, најјаката ever

Пренапорен ден пер...

Кога би можел би спиел до понеделник..

Држ

Драга моја,
Ќе биде подобро... Знам дека ќе биде, да го е*ам, ама до кога ќе го чекам тоа подобро??? Веќе со недели се обидувам да се убедам дека работите ќе се променат. А богами и се менуваат, секојдневно и непрекинато... Но за жал се полошо станува. Денес дефинитивно го достигна дното, не може уште многу да оди надолу, кај и да е ќе мора наскоро да се појави она „подоброто“. А јас ќе си чекам. Не дека имам нешто попаметно да правам.

П.С: Мразам кога ширам негативна енергија... Денес им го пренесов моето „расположение“ на сите околу мене. Можда би било најдобро да се заклучам во соба и да не излегувам додека не помине кризава :cautious:

Прегратки и бакнежи, имај убава ноќ.

Драга кајгана

До мене ли е проблемот? или што е работава ... ? Нема везе ајде можеби и некогаш и јас тоа ќе го доживеам наречено Љубов <3

Мајка ми: Нездрава си, жими се‘!
Па добро бе драга, две децении ли ти беа потребни за да сфатиш?!:vozbud:

Кајг, обожавам лесни муабети со драга личност во Петок навечер, и џез. Многу џез. Boooooty swing!! :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom