Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајгано.

Ги сакам семејните собири...Кога цела фамилија сме во една куќа и ги слушаме муабетите на постарите членови од семејството.
Денес,дедо ми беше во центар на внимание...Сите го следевме внимателно раскажувајки ни ги неговите моменти од времето кога бил млад...
Се восхитувам...Тој е мојот идол...Толку многу преживеани работи,за краток период...
Живеам за тие моменти...

Животот не е филм животот е реалност ... живеј ја реалноста :)

Зарем не е така драга кајгана?

Патем најдобра комбинација за мене е следнава за една девојка www.facebook.comLoveSongsRadioKajgana1 (2).jpg

Драга,
Иако е свет празник би сакала да им порачам на поповиве наши да се е**т у гз. Апаши, неранимајковци, педофили и гнаси облечени во мантии со куќи на три спрата, со возен парк од милион евра, со швалерки на секој чекор и од кафана неможеш да ги станеш. Ам нели постат речиси секој ден од што се такви дебели? Клошари едни, па уште изјави ќе даваат за Велигден жената била крива за разводи и за опаѓање на наталитет, волови едни бедни. Море треба човек да ги запали да горат на плоштад, ради нив верата ќе ни исчезне, смрдловци. Погледнете се во огледало бре апаши едни, еден денар на сиромашните немате дадено сте се научиле само дајте донации, дајте донации, а земјиштено во Охридско си го препродавате како од татко да ви е оставено. Бедни и гадни сте, ве презирам.
Ете ви ја на Велигден мојата порака до вас, апаши!

Д.
во овие два дена имам спиено само еден саат.
сега дојдов дома и ми се најавија гости...нема одмор.
дојдов само набрзина да те ѕирнам и да ти се пофалам за новата снаа :icon_lol: вчера вечер се верија и сеа е официјално.
толку од мене.чао.

Let us fight to free the world - to do away with national barriers - to do away with greed, with hate and intolerance. Let us fight for a world of reason, a world where science and progress will lead to all men’s happiness.
До денес поинспиративно нешто од говорот на Чарли Чаплин за мене не постои. Борба за нов, достоен свет! Свет каде науката е основа на единство и прогресот е она кон кое сите заедно ќе се стремиме. Сите разлики можеме да ги надминеме кога целта е за доброто на сите! Дали ние сме спремни да го започнеме првиот чекор кон ослободување и конечно обединување?

Јади умерено, а бе ајде не заебавај и јајцата лош хлорестерол имале, како пукам денеска желудников камен да е ќе го свари а пак не друго :icon_lol:.

Драга,

во секоја комбинација ? :unsure: Не ? :unsure: ни ја не знам ..убаво ми кажа другарка ми-близнак сум,што може да се очекува друго од мене :D
си пукнав цел ден со VH1 (y)

Сите што имаат партнери кои им одат недела-две на пат, очекувам да ми пишат пп и да ме тешат! Добро бе, како преживувате? Имам грутка во грло, немам апетит, ми се плаче постојано, имам чувство дека ми се распаѓа утробата, ме фаќа паника... А утре треба да замине. А две недели не се малку. Школо, работа, дружење не толку многу, али си ветив дека ќе се потрудам (повеќе ќе биде скајп дружба, ама ај), генералка, преуредување на станот и деформирање на мебел (од регал во биро за компјутер... За ова ќе ме убие кога ќе се врати.), спортување секој ден, диета... Значи си поставив милион цели и пак ми е најтешко на свет. Давајте лек, оти приумрев!

@AnFem,

Сега оди гушкај се. Утре ќе те тешиме :) И јас сум сама, dear.:place:

Драга дали и ти беше на млади години ваква сентиментална лигла ко девојкви наши на форумов? :cautious:
иначе кај мене има новости... деновиве новчаникот спласна ама затоа стомакот се крена :LOL:
али од утре се враќаме у нормала, пак ке почнам да печалам, да вежбам итн

Драга таман пред да гасам пц и да си легнам ми искача објавава ---поточно првиот коментар :pos:

Ај добра ноќ :sleep:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom