bebush
Portable Heater
Кајганче!
Уште ме држи занесена вожњата накај дома.Отворен прозор, ветре, зеленило, во далечината облаците се караат со сонцето и Mirrors.Совршени 8 и нешто минути за да го пуштам мозокот на пасење и само да ја воспримам сета таа убавина околу мене.
Now back to reality, морам да прекинам да сонувам
. Последна колоквиумска се ближи и морам поасално да фатам книга, иако амбицијата да закачам некоја повисока оцена постепено се намалува ради една тажна за мене вест од пред некој ден.
Изгубена сум, расеана, седам со 10 души но исто како да сум сама.
Заборавена, замислена, муабетите не ги ни дослушувам а камоли некако да реагирам.
А, и кажи му на времево да прекине да се занесува со дождовите.Треба да трча некој на кеј и да избацува вишок/негативна енергија
Уште ме држи занесена вожњата накај дома.Отворен прозор, ветре, зеленило, во далечината облаците се караат со сонцето и Mirrors.Совршени 8 и нешто минути за да го пуштам мозокот на пасење и само да ја воспримам сета таа убавина околу мене.
Now back to reality, морам да прекинам да сонувам
. Последна колоквиумска се ближи и морам поасално да фатам книга, иако амбицијата да закачам некоја повисока оцена постепено се намалува ради една тажна за мене вест од пред некој ден.Изгубена сум, расеана, седам со 10 души но исто како да сум сама.
Заборавена, замислена, муабетите не ги ни дослушувам а камоли некако да реагирам.
А, и кажи му на времево да прекине да се занесува со дождовите.Треба да трча некој на кеј и да избацува вишок/негативна енергија