Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Овој Forrest Gump си го искоцка џигерот за курви и блуд. :icon_lol:

Прогрес, кајгана, прогрес: Statsgränser är människans uppfinning!

Остваруваме! :icon_lol:

Кајганче!
Конечно пуштив срце и почнав да трошам пари:icon_lol:.Си попивав ремет од мајка ми секој пат кога картицата минуваше низ апаратот:icon_lol:.
Ги купив работите што почетно ми беа зацртани во глава, а тие 3-4 кошули, пар фармерки и мантилот ги букмаркирав:love:. Доста ми е шпартање од 10 до сеа, немам живци и снага да шетам, гледам и пробувам.Затоа секогаш има нареден викенд нели?:icon_lol:
И аман нека даваат резултати од полагања, излудува ова исчекување :unsure:

Драга кајгана како ми прија ова сонцево тоа чудо некое како ме полни со енергија :love: дури си посакав да сум на некоја плажа со девојка со кучето и да си се шетам и од време навреме во морето да се нурнам и да пливам ... :cool: за таа цел бидејќи моментално не е возможна ... Можам само да си ги гледам сликиве и да си уживам во нив :pipi: :pos:
Beach-House-with-Swimpool-Nightlife.jpgbeach-sunset-1280x800.jpgBeach-sunrise-wallpaper.jpgdog_sunset_beach_sky_sea_shadow_16776_1920x1200.jpgsea, ocean, beach, sand, boat, canoe, sunset, nature, landscape.jpgShell-Sunset.jpgtumblr_m1rs5u5Xsx1rsa41ko1_400.jpgtumblr_mctvvlhZcY1rdft1ao1_500.jpgtumblr_mgzqnqCsqf1r42dfso1_500_large.jpgwallpaper-11974.jpg75-motika.com.mk.jpg

43-motika.com.mk.jpg

:cool:

I'm broken like a promise
I'm shattered like a dream
I'm broken with all my pieces scattered 'round for you to see
I'm broken like a record
I sing the same old song
I'm broken like the heart of a man that's run away from love too long
Girl what about you ?

Everlast на звучници посабајлечки онака :) и ситуација на полу-хибернирање пошо не ми се мрда...

д.
за денеска слободно можам да кажам дека имав навистина бурен ден :unsure: а и утре истото ме чека.
на кратко да кажам: цел ден не бев дома, сега дури влегувам.
бурен ама интересен ден.
згора на се имав прекрасно изненадување кога го видов братучед ми кој дошол од италија вчера вечер ама на никого не кажувале за изненадување да направат и навистина убаво беше. се изменил малку и не дека ми е братучед ама се разубавил некако, да не го подречам, ко шо би рекле турците машала :X3:
утре цел ден имам работа уште од сабајле па се дур не се избројат на крај гласовите. ја сум им главен бе, без мене не смее да се почне со гласање..............................е ок де, се шалам, обичен посматрач сум. ама имам дуплли одговорности.
и за крај види ја оваа
http://motika.com.mk/index.php?opti...d=39110:2013-03-23-11-26-09&catid=1&Itemid=13
уште да не беше црнка и малку поубава на фаца да беше, па да дојдеше да ми изигра една партија, па да ме измасира и да си спијам ко јагне :icon_lol:

абе коа ќе отворам некој профил и затворен e..вибам педерите, отворете тоа профилите да можат манијаците како мене да си манијачат :D
по тоа можеш да процениш кој е и каков е и во реалниот свет
интровертен ,екстровертен, искрен, плашлив,некој кој крие нешто , недоверлив ....:icon_lol:
плус на тоа додај и „офлајн„ - ќе ти стане се’ јасно:facepalm:
туку ај , нек се кријат:pos:

Последен ден од боледувањево. Fuck it. Таман си реков запознав девојка која ми се допадна.....таа нападна да ти била....Ја знам онаа: Кој бира - мастурбира. Ама стварно е оток. Една девојка на твитер пиша:
Дај бе животе, врати ми кусур ! - во право е за некои работи :)

Драга напикав многу лешници денеска..
еве читам дека имале зголемено количество на манган и бакар
затоа цела вечер во устата ми е како да имам депонија...а сето тоа со најдобра намера
во секој случај, гадно е.

Кајгана за малце ќе заборавев ова да ти го споделам.

Значи прееска во автобус чув најјака изборна реченица што не верував дека ќе ја чујам сериозно.

Правеа муабет еден постар човек да не речам дедо и еден средовечен...ај да не претерам да речеме околу 40год. човек.

И правеа муабет за избориве и дедово го убедуваше човеков да гласа.

И пази која реченица ја чув

"Тој што нема да гласа за ВМРО не е македонец,не е човек.Гопсод ќе го казни."

:cuc:

ајде народе,бричење,оделото,машната и на гласање,и ти Кајго
не се прави на удрена и за тебе важи, уклучиго мозокот и гласај,бирај за кого си сакаш,
имаш избор цел ферман од А до Ш
А некогаш не беше и што убаво беше гласање без да го улкучуваш мозокот,
други за тебе го уклучиле пред тоа и решиле и ја завршиле работата па си само бројка,
се гласа за еден кандидат-на листата има еден кандидат - заокружи еден
се гласа за дваесет кандидати-на листата има дваесет кандидати - заокружи дваесет
е тоа беше математика без сметка некој да ти бара и да прашува за кого си денеска.

Зошто не ме разбуди да ме прашаш дали сакам утрински секс,а не да ме прашаш дали сум гласал ! :icon_lol:

очајна е работата,во вакви срања да ти мине животот е многу глупо.

о ч а ј н о

па и статусите по фејсбук на овие испраните мозоци.....оф леле мајко е работата.

ае се гледаме на некое по добро место........

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom