Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Оноа позади коа маваат во слабина? Да. Нема разлика. Изглеа ќе да е кичмата да притиска некој мускул. Тоа ми е коа седам у канцеларија со саати.

Не мава во слабина, ова ти е рефлукс на желудочен сок и не мораш да имаш киселини за да познаеш. Боли под градната коска и се шири и лево и десно болката. Ждригаш често?

Не мава во слабина, ова ти е рефлукс на желудочен сок и не мораш да имаш киселини за да познаеш. Боли под градната коска и се шири и лево и десно болката. Ждригаш често?
Не. И знам, не е тоа, пошо и од тоа сум пател. Ова е као тапа болка во гради и понекад ме мава с`клет. Ко шо реков, чим екг е ок, чим крвта е горе доле ок, можно е да е кичмата да се има закривено и да притиска некој мускул. Сеа денес као малку боље е ама му давам уште време за да целосно се опорави.

Во ноември 1999год. УНЕСКО го усвои 21 Март како светски ден на поезијата.
Тринаесетта година по ред како луѓето ширум светот се собираат и го прославуваат денот со поетски читања и поттикнување на развој на креативната способност на секој човек.

Нема јас да ве спамирам овде сега со поезија, само еве една поддршка до сите кои љубат да пишуваат поезија да продолжат да творат, а и охрабрување до тие кои ја сакаат поезијата а не творат да се обидат. :)

Моментот кога се запали штекерот каде што е вклучена машината за перење татко ми паничи јас паничам ќе се испозапалевме.........Среќа приметивме на време иначе отиде куќата........Колку малку само треба и се што имаш да отиде у неповрат....налет несакам да мислам на тоа, а толку добар ден имав, сега од бес ќе си легнам утре со нови сили и трпение зошто неможам веќе збессснавввв:mad:

Драга ...

поглеав 5мин од митингот на вмро и си се изасмеав. Па тоа едно џускање, па пеење, хахахахахах

Модераторов Мисирков е ко Ким Јонг Ун, Ким ил Сунг и Ким Јонг Ил збрани во едно. :ROFLMAO:

Sky, смири страсти брат......иди пушти порнич многу полесно ќе ти дојде ;) Десанка со нетрпение те очекува........

Д.
не ми се верува колку го преувеличија ова со избориве.
од 2 до 102 годишници, стари, млади, машки, женски, болни, здрави, затвореници.....сите се замараат и зборуваат само за тоа :facepalm: аман уште утре оние митинзи и реклами ќе ги истрпам па после молкот почнува...ЌУТИИИ.....
па колку само странци се изнадојдени да гласале :tapp: авиони, автобуси фрчат на сите страни, бог да чува и да брани.
мозокот е страшна работа. викаат дека било како срча.
малку да ти забега и толку те однесе матната.

Си легнувам и ептен сум кеф. После читање ко че си легнувам сум прерадосен и покрај фактот шо треба во 6:30 да станам.
Како мал мразев да спијам и никогаш не ми паднало на памет дека некогаш и по креветот че кукам. Ку ку, ку, ку......имајте убо утро/ден/вечер, здрави, живи и весели.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom