Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.560
- Поени од реакции
- 18.011
Ова вреди илјада зборови,нема потреба од коментар

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Passed down to you...
Една добра доза филмови. 17 за оваа недела или некаде по 2 ипол у просек. Башка повеќето ми се погодија. Да додадам дека половина дискографија на Едвард Нортон ми е гледана? Не е многу но мора да признам не постои тапа филм со него и со Де Ниро. Ги бива момците.
Друго, планови за НГ ни за лек. Абе знаев као све ќе се одвива уште од пред 3 недели. И искрено ич не ми пречи. Економично, вамте тамте, ќе си имам тро пара за понекоја книга од саемиве.
So says Edv... Saladin
Ова вреди илјада зборови,нема потреба од коментар
![]()
Гратис е тоа беА дали го гледаше филмот Тhe Budget - 2013 .............. многу јак филм сниман е во некоја Балканска земја таму незнам како и беше името на М или на Ф така нешо .............. упс .....................
--- надополнето: 24 декември 2012 во 23:53 ---
Колку пари е влезница, сакам да ја гледам точката кога Амди ќе скока од трапез и потоа ќе оди по јаже .........![]()
Гратис е тоа бе![]()
To be frank, I give a damn in politics no more. Тоа што може да сменам е да им удрам контра на избори. Другото е сомнително и смрди оддалеку така да не вреди ни секунда од моето внимание.А дали го гледаше филмот Тhe Budget - 2013 .............. многу јак филм сниман е во некоја Балканска земја таму незнам како и беше името на М или на Ф така нешо .............. упс .....................
--- надополнето: 24 декември 2012 во 23:53 ---
Колку пари е влезница, сакам да ја гледам точката кога Амди ќе скока од трапез и потоа ќе оди по јаже .........![]()
To be frank, I give a damn in politics no more. Тоа што може да сменам е да им удрам контра на избори. Другото е сомнително и смрди оддалеку така да не вреди ни секунда од моето внимание.
Има сценографија кожњак столица.фотеља и многу рикање. Дури ни превод не треба да симињаш xDОК сфатив не си љубител на трилери, акции и авантури !
Овој филм е мешавина од овие жанрови ......... секако збогатено и со доза хумор но и со хорор сцени(18+) ........![]()
Кајгич
Зарем не заслужуваат сите 120 пратеници да се затворат во Собранието и по брза постапка, без трошка размислување да им се тргне кибритот.
Тие 120 гниди го претставуваат народот на Македонија, тие 120 лигуши земаат плата од сите граѓани на Македонија, тие 120 дебили треба да престанат да мислат на личната корист, истите тие 120 кретени денес одиграа претстава на која цел свет ни се смее.
Покрај Вардар, Македонци,
покрај Егеј, Македонци
и под Пирин Македонци,
само во Собрание ПРОСТАЦИ
A некои и чотек јадеаЈас немав проблем со одење на школо али памтам деца кои плачеа и неќеа да одат, после тие станаа панкери, металци и дрогаши а некои и се зачленија во СДСМ