Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Штета што успеа толку убав ден да ми се расипе толку мало нешто.
Знаев дека понеделник никогаш не ми бил мој ден! -.-

дојдов само да го постирам ова
ретардирана раја еј....

Коа утепаа 5 наши деца кај езерото никој немаше излезено...сега сите излегле мамата у пичка еј !!!
ех мојата чудесна земја

Хау ар ју дјуд,ја еве 7 дена бев баниран..трет пат годинава :pos: јебига,шта чеш..леандра кај ми е ..отиде ли у немачка ? позз хани :love: иначе периодов ми е крш и то.. ај ќао.

Хау ар ју дјуд,ја еве 7 дена бев баниран..трет пат годинава :pos: јебига,шта чеш..леандра кај ми е ..отиде ли у немачка ? позз хани :love: иначе периодов ми е крш и то.. ај ќао.
Кај бегаш, твое мислење чека Кајгана за најновите случувања!

Кајг,
знам оти нејќеш политика, ама морам да си ја олеснам душава.
У партија на времето влегов со цел, дур имав време си ја исполнував целта. Уште тогаш добро знаеа шо мајка барам таму.
Меѓувремено ни пропадна работата, јебига.
И ми се јавуваат ликовите, да ме прашаат дали сакам да учествувам повторно во активност. Јас жива среќна, викам ДА!!
И ме прашуваат дали можам да одам на протести :facepalm:

Ја мислам ме заебаваат, тие тоа озбилни да биле.
Ги испцув до 16 колено, очекувај да ме исклучуваат јавно по телевизии, мада фака ќе бидам сеа.

Ти ебам тоа дрогираните.

Кајг,
знам оти нејќеш политика, ама морам да си ја олеснам душава.
У партија на времето влегов со цел, дур имав време си ја исполнував целта. Уште тогаш добро знаеа шо мајка барам таму.
Меѓувремено ни пропадна работата, јебига.
И ми се јавуваат ликовите, да ме прашаат дали сакам да учествувам повторно во активност. Јас жива среќна, викам ДА!!
И ме прашуваат дали можам да одам на протести :facepalm:

Ја мислам ме заебаваат, тие тоа озбилни да биле.
Ги испцув до 16 колено, очекувај да ме исклучуваат јавно по телевизии, мада фака ќе бидам сеа.

Ти ебам тоа дрогираните.

Оф топик е ама ај..
Заеби партија,тоа само подинтелект може да го поднесе да биде у партија и да трпи. Колку и да се слагам со некоја политика,никако неможам да ги сварам партиските дибидуси. Сите кретени се собрани у штаб,било кој да е. Така да секој малце попаметен човек не би седел ни 10 минути,тоа вреѓа интелигенција..само глуп човек може да се замара за таква ствар,пошто нема што да го вреѓа, нема егото да му биде навредено.

оооо вел ком бек. ви мисед ју вери мач.

Настинат сум сваќе кажи во песната како лечиш :icon_lol:.

Кајгана бива ли бе до толку да нема мозок нашиов народ, не испаѓа кога се поскапува лебот, бензинот, струјата, кога тепаат наши деца и ред други болни работи, туку испаѓа сега на протест за некој си лопов, пијандура, апаш и лажен патриот да си добива политички поени?
Ах...

Ебате државата... не заслужуваме ко прво да постоиме како држава, а не пак да се викаме Македонија.

Нејќу појќе во државава. Прва шанса и дим да ме њама. Кур ме заболе за маќедонијава, ако сакаат нека си ја земат бугарите, грците, албанците, ма кој сака нека ја парчосува и така овој народ не е за своја држава. Толку.

Никогаш во животот толку не ми било срам што сум Македонец колку денес. Никогаш.

Две банди арамии се тепаат во Собранието за парите, гадни женишта без трошка срам се кубат за коси и кукаат по медиумите, а надвор две групи на кутри, измрзнати, мали сиви човечиња демек бранат некакви опции.

Уценувани со работни места, со социјална помош, со подобро утре излегоа да подржуваат нечии интереси, и да викаат уаа Бранко, уаа Никола...

Не сте свесни која мизерија ја живееме.

Парадокс на мојот ден: Како е можно да живееш во држава каде е се е ојдено во " 3 лепе пичке материне " и поради тоа мислиш дека ништо веќе не може да те изненади зошто очекуваш се најлошо? Оп, нешто те изненадува.... Слушам се слави пред собрание, и слушам некој вика да си одат луѓето дома, зошто тие победиле денеска?!?!?! Зар имало борба во Македонија, па уште толку да се запрепастам?!?!? Блазеси им на оние кои си одат денес дома како победници, јас веќе долго си одам накај дома чуствувајќи се како лузер... :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom