Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
ако дојдам на факултет со натпис „ Сакам да апстинирам, ама факултетот не ми дозволува! “ ќе биде ли тоа вулгарно и непристојно од моја страна? :raz:

Драга

Ја прочитав поемава и сакав да ја споделам со тебе.

There are two men in this world, who keeps crossing my road
One is the one I love. The other loves me

One is in a nighttime dream, that lives in the dark of my mind
The other stands at the door to my heart. I'll never let him in.

One gave me an breath of happiness which were soon to fade.
The other gave me his entire life. But didn't get a single hour in return.

One runs in my red blood, where love is pure and free.
The other is one with the saddest day. A day where dreams drown.

Every woman stands between these two men. In love, loved, and pure.
It may happen, once every hundred years, that they all melt together into one.

Драга Кајгана, барам женска за озбилно, жими Мајкл.

Требаше да фотографирам дешафка у ЛИ кај Млечен, ама некако тиња ми беше, па фатиф „налево круг“ да пешачам малку низ скопјево наше.
Значи у петок можеш да најдеш буквално СЕ по градов, што е и нормално до некаде, при толку многу луѓе, мора да ги има од сите сорти. Она што ме вади од такт во последно време е кога ќе видам дечко и девојка како се бакнуваат на јавно место. Ја сингл кец у кец уште малку па точно 1 година, они таму а-у перверзни активности, младичите и девојчиците са лапат, и ондак то.

Ај да поздравам со една песна од Демиан Марли која тотално ме опишува во последно време, море подолго време, мореее, езероооо.... ајт ојдоф да ги облечам убавите пижамчиња, којзнае која ќе ја сретнам во сништата.

Edit: Си ја земав RUN.MK маичката. Уште една во мојата колекција маички, ама многу и се радувам :)

Д.
станат сум од 10.00.
уште од 10.30 излегов, а сега се одмарам низ дома пред ПЦво и чекам ручек.
планирам да ја тресам тастатурава ама ми е страв што ќе излезе од неа. може тамам ќе биде за да нахранам едно дете од африка.
инаку уште сум болен.
а кај да не бидам жити се, сестрава цела зима не оздраве ЧС и ај да не ме префати.............
ми текна да се шишам ама ме мрзеше да појдам, си реков ај утре.....а утре 1ви :jaj:

ај ќе одам да легнам в кревет, овде во незгодна положба сум

Пер,

Ќе си ја побарам вечер среќичката во чашката, а ако и таму не ја најдам ( 100%) незнам што ќе биде со мене :vozbud:

Иначе вчерашниот ден ми вдахна малце надеж и такви срања.

И да, убаво е коа имаш некој што те разбира.

Драга,
Не ми се учи:cry::cry::cry: многу се опуштив овие 2 недели и сега една мрза ме фати, ништо не ми се прави.

КГ.
До ком. е до нет. е до мене ли е ? хаха
На граница сум од депресија, па мајке му женско да бев немаше да имам толку променливо расположение.
Ќе им ебам матер на сите (точка)
Си го вратив фб и така.
А да, допрва не чека тешко...
:smir:

Драга,
ако дојдам на факултет со натпис „ Сакам да апстинирам, ама факултетот не ми дозволува! “ ќе биде ли тоа вулгарно и непристојно од моја страна? :raz:

цела подршка имаш од мене, ако го направиш тоа и ја правам xD

--- надополнето ---

Драга Кајгана, барам женска за озбилно, жими Мајкл.

Требаше да фотографирам дешафка у ЛИ кај Млечен, ама некако тиња ми беше, па фатиф „налево круг“ да пешачам малку низ скопјево наше.
Значи у петок можеш да најдеш буквално СЕ по градов, што е и нормално до некаде, при толку многу луѓе, мора да ги има од сите сорти. Она што ме вади од такт во последно време е кога ќе видам дечко и девојка како се бакнуваат на јавно место. Ја сингл кец у кец уште малку па точно 1 година, они таму а-у перверзни активности, младичите и девојчиците са лапат, и ондак то.

Ај да поздравам со една песна од Демиан Марли која тотално ме опишува во последно време, море подолго време, мореее, езероооо.... ајт ојдоф да ги облечам убавите пижамчиња, којзнае која ќе ја сретнам во сништата.

Edit: Си ја земав RUN.MK маичката. Уште една во мојата колекција маички, ама многу и се радувам :)
колекционер на маички си? :) и јас иам од типот ретардирани маици со натписи, последната ми е , глуп сум, ама иам голем пенис :D ahahhaahha сеа сакам да ја земам оваа
http://www.tshirthell.com/shirts/products/a112/a112_thumb.gif

Драга,

Отпрнав знаеш? Се навикнав веќе на сево ова и се помалку ме изненадуваат работите....Ќе морам да се свртам кон убавите работи што се околу мене,и да не тапкам веќе во место,ќе боли можеби уште некое време ама ќе помине.Не сакам вечерва да останам дома.Потребно ми е да бидам со луѓе ....Сепак....
Ко за инат се повеќе ми фали... :) :)

Bye:back:

драга Кајги,

Поминато време со тебе у чаршија??? Прајслес, ма! Дури и италијански повежбавме. :pos: После се чудиш од каде 5. на тест, па бубаш ма, шмизло. :)
Те сакам кога ми купуваш вакви поклончиња. :pipi: Те сакам и кога не ми купуваш, ама кога се дереш кој како возел додека јас возам, е, најмила моја ќе леташ од кола, жими се`! Ај, пробај уште еднаш! :vozbud:
Драга, ај поздрави и честитки, ама без колачиња. Ги изедовме додека стигнавме дома, АМА не сум јас крива. Не фатија сите семафори до дома. :smir:

И...

Кеееј :smir: сакам одмор Кеј :tv:

Драга,
Со еден збор, каша....

..............

...............................

Драга,
да знае само колку не ме интересира.. Но што да се прави, таква е осаменоста ..

И со овој факултетов веќе аман !!!

Ај мис мај олд тајмс .. :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom