Кајго, убаво ми е ама се чувствувам ко со ваљак да ме поминале одозгора. И да, ја фарбаат оградата на мостот помеѓу МАНУ и Веро... И тоа прееска ко што видов едно квадратче сребрено, едно златно... ОМФГ... Се надевам само пробувале.
Легнувам сега пошо стварно немам сила, а ме чека мнооогу напорен викенд.
Фак. Требаше семинарската да ја завршам вечерва, така планирав, ама што да праам кога постои тема за ретардирани статуси и групи на ФБ, а ја толку лесно се навлекувам на неа, ехх...
Се изненадувам колку можам да бидам мрачен кога пишувам. Ќе почнат да се плашат луѓево.
Ај сеа идам да си направам ребаланс на мислите со K-Pax или со Annie Hall, ќе видиме.
Останав дома демек да поучам да отидам на 3ти час да попраам кец, ташак..... Уште не сум ја ни отворил книгата
Ми се вртат мисли за утакмицава со Брегалница не можам на ништо друго да мислам.
Така да ќе остаам излеа ова поправањево за некој нареден час, иако иам опомена на полагање дека ќе ме остаи. Што не веруем.
Три години ги пројдов сеа ли.... xD
Шо му е бе на луѓето со партиите? Во последно поголема еуфорија владее низ градот кога ќе се ближат избори, отколку за Нова Година. Јас имам некој безвезни и комунистичко-назадни сваќања на празниците и работите или остатокот од светот е пореметен?
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.