Chapstick
Сам свој психолог
http://it.com.mk/„nishto-nema-da-se-sluchi“-vo-ohrid-site-hakeri-od-mk-i-regionot-se-pokaneti/
Сакам тука да одам,ама го немам знаењето.
Сакам тука да одам,ама го немам знаењето.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Драга,
ако дојдам на факултет со натпис „ Сакам да апстинирам, ама факултетот не ми дозволува! “ ќе биде ли тоа вулгарно и непристојно од моја страна? :raz:
колекционер на маички си?Драга Кајгана, барам женска за озбилно, жими Мајкл.
Требаше да фотографирам дешафка у ЛИ кај Млечен, ама некако тиња ми беше, па фатиф „налево круг“ да пешачам малку низ скопјево наше.
Значи у петок можеш да најдеш буквално СЕ по градов, што е и нормално до некаде, при толку многу луѓе, мора да ги има од сите сорти. Она што ме вади од такт во последно време е кога ќе видам дечко и девојка како се бакнуваат на јавно место. Ја сингл кец у кец уште малку па точно 1 година, они таму а-у перверзни активности, младичите и девојчиците са лапат, и ондак то.
Ај да поздравам со една песна од Демиан Марли која тотално ме опишува во последно време, море подолго време, мореее, езероооо.... ајт ојдоф да ги облечам убавите пижамчиња, којзнае која ќе ја сретнам во сништата.
Edit: Си ја земав RUN.MK маичката. Уште една во мојата колекција маички, ама многу и се радувам![]()