Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга...

Лошо е кога човек ќе ја загуби навиката за читање.Колку убаво би било кога наместо добрите, лошите навики ги губевме така лесно.Ама тоа е тоа...
Патем, комшииве изгледа се вратија од пикник па славењето го продолжуваат во домашна атмосфера.Се надевам наскоро ќе се изморат од пеење и викање оти тешко дека ќе успеам да се сконцентрирам во тоа што сакам да читам.

:salut:

Надвор на дождот не е загарантирана забавата, Мај може да биде awesome и тука.

fjkrpw.gif

Hop the fuck in.

Фак ит Кајгано. Се’ е како што беше и претходно и така и ќе си остане и понатаму. Потапав први мај у живот не сум имал - ама нели, за се’ има прв пат. Среќа немам за учење за петок, па ете си дремам на нет сеа -.-
Би ми било стварно поубаво кога би постоел на друго место во светов, подалеку од Скопјево и целата грда атмосфера што ја има во последно време.
Во принцип за се’ сум оптимист. Моето најоптимистичко гледање во однос на градов е дека НИКОГАШ нема да прерасне во нешто пософистицирано и понапредно. Џабе се и градења, и реконструкции и подновувања. Сржта на градот е никаква.

Драга,

Добро е што не останав дома вчера....Ми годеше присуството на луѓе околу мене.И добро сум,не за ѓабе кажале дека утрото е секогаш попаметно од вечерта :)
И денес и утре ќе си останам дома и не ми смета тоа,баш напротив.Неделава уште неколку тестови останаа,матурската вечер се наближуваа што посебно ме радува :)
Уживај во мајсково попладне ....

Бај бај:back:

Драга,
Долгонајавуваните промени во мојот живот започнуваат токму од денес. Глупаво е да се избира точен ден за да се почне нешто ново, но мораше тоа да го направам во најскоро време. Корпата која веќе подолго време ја имам отворено за да ги исфрлам сите непотребни работи од мојот живот сметав дека нема да треба да почнам да ја полнам бидејќи се надевав дека се ќе се среди. По втор пат во мојот живот, ја направив потполно истата грешка. Премолчев пред работите кои се распаѓаа над мојата глава. Бев свесен за тоа, но ништо не превземав. Дозволив да го прегазат човечкото во мене, да ме спуштат на колена и да удрат по мојот грб со сите можни средства. Додека нивното его се исполнуваше, јас тонев. Глупаво е што не се научив на грешките од минатото. Глупаво е што имам дежа ву на немили работи за кои 2 години не можев никако да се опоравам. Можев сето тоа да го спречам ако барем малку се држев до сопствената гордост. Знаеш ли што е најтрагично од се? Кога истите тие луѓе ти викат дека си егоцентрик, горделив како петел и тврдоглв како магаре! Истите тие кои стравуваат да погледнат во огледалото, да го видат својот лик на лицемер кој години нназад успешно се криеше зад маската на добар пријател. Нема добар пријател. Нема воопшто пријателтво. Постојат само луѓе кои во тебе глдаат крпа со која ги забришуваат сопствените проблеми а потоа те фрлаат. Тоа можеби е и правата дефиниција на денешното пријателство. Секоја чест за оние кои во животот ги сретнале вистинките луѓе, јас за жал во тоа не успеав. За пар пат признавам дека изгубив, изгубив на неочекуван начин. Дури и полесно се чувствувам кога го признавам тоа, зошто знам дека повеќе нема да го чувам за себе. Во војната не сме секогаш победници. Кога губиме учиме да бидеме посилни. Учиме да не ги правиме грешките од минатото и знеме дека непријтелот ќе ја користи истата тактика за да не уништо зошто знае дека веќе еднаш така не поразил. Тоа што остана добро и лојално, ќе се борам да го задржам, а тоа што го покажа вистинкото лице повеќе нема место во мојот живот. И немој да мислиш дека од денес имам намера да паднам во депресија, да плачам под ќебе или да танм емо. Најлесно непријтелот се уништива кога нема да покажеш слабост пред него, кога ќе направиш да се плаши што те знае!
Ајде поздрав...

Драга,
Не можам да се пожалам од проводот.

Не си едина :)
и јас сум дома за први мај :)
можеме да си се жалиме хах...
ама од една страна е добро...имаш доволно време за себе....
и не мораш да трпеш турбо-фолк бљувотини,шо би ги трпела ако си на први мај :)

И времето е гадно ептен така да тие што се "некаде" се уствари за жалење. xD

Драга Кајги како ми си ти денес,одамна не ти имам пишано.
Јас денес си поминав многу убаво,времето не ни ја расипа забавата.
Ти беше ли некаде излезена ?
:back:

Драга Кајгана,

Have you ever danced with the Devil under the pale moonlight?

Поштована Шенка,
Саладин е концентрат од доброта. Можеш да го раствораш во цистерна течност и пак да не се потроши. Мора да е од Хедис.
Фино си поминавме, во најфенси излетничкото место во Скопје и сакам да додадам дека добро сум ги пробудила од спање во 6 и 15. Така да знаеш:). И се оствари желбата да спијам со Кате. Благодарам.
П.С. Си имам Жадор, а смрдам на скара. Мене купатило зове.

Д.
денеска за цел живот се изнатрчав и се изнаработев :nesvest: заврнало, ајде носете ја скарата под суво..... преврнало, враќајте скарата.....
на никој 1ви мај толку не сум работел. тестисиве ( со извинение) до петици ми паднаа, па и ја планирам еден ден деца да имам, здравје господе.
сега бев малку да се освежам и како ми се спие немаш појма.

дојдов само онака да те ѕирнам. ај ча0/

I just bought a knife to a gunfight. I stabbed the fools to death while they were laughing. :pos: :pos: :pos:

Значи поубав ден здравје, се ми оди како што треба!
Те
сакам.
ча
0.

Драга! Немој,ама значи немој во никој случај да те лажел некој да го пробаш ова:
images
во лудоневообичаена комбинација со ова:
japPelinkovac.jpg

E така!

И секако сум тука, пази песнава! Девојкава е........

Уште некој месец ми фали и ке имам исти кадрици ко нејзините! :vozbud:
Да бе,пуштив коса! Морав! Ми се запнале сум личел на Влатко Лозановски бре! :tapp: Па сега пак ете личам на човек!

Се гледаме за неколку месеци,Чао!

Мразам непланарини и спонтани дешавања во шпиц јавни места, бидејќи ќе налеташ на 2943839803490593984 луѓе кои те знаат и од кои спонтано ќе излезат муабет, па другиот ден ти спонтано вади се како знаеш и умееш .. =S

драга кајгана, ЊТФ !!!!!!!!!?!?!?! не ми се учит ич , ми се шетат , мн xD а иам 5 испити, и 2 семинарски, убијтеме .. фала и кај вас пријатно

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom