Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
ako se pronajdes sebe vo svetot ti si porazliцen od celoto opstestvo,seto
sloboden vo letot,no nema da te sakaat civilite
ke bides meta samo radi pantalonite..
ke pocnat da ti vadat iminja,drogiran,izbegan,narkoman,nevospitan,
ne bistri luge na ulica te gledaat so usti zinati
bledi pogledni ko da si im ja ubil majka im,ke ne mozes
da visis so bogatite,posto si siromasen i gi nemas parite,togas kako
ke vlezes vo kafic ili diskotekite,a niv ne im se tolku prijatni klupite na ulicite,vremeto ke pokaze so koj ke ostanes,
pazi mnogu malku se da odberes..

Точно вака..

Затоа сум сеуште на дното кога во домот е злото..

Драга,
мрднав од мртва точка.

Draga Kajgana,

kade za prvi maj? za kogo ke glasas na 5ti juni? sto mislis za branot poskapuvanja? a ti jades li magdonos? a eftina struja u kolku saat pocinje?

?

Драга,
Конечно ги зедов сликите, ми се свиѓаат, за разлика матурантка кога бев:pos::pos: многу шминка имав, сега поприродно без многу шминка а и косата ми е подолга.:) А и конечно наочарите ги зедов, значи не можам без нив подолго време, мислев ќе полудам без нив, па за понатака планирам леќи да земам.

Епа... кога ти е досадно почнуваш и у играчница да пишуваш. А мене ми е досадно, ама ептен. Уште се мислам колку од тоа што го слушнав вчера е точно. Сомнеж, сомнеж, копнеж, колеж.<3

Ме оставија сама дома како куче на улица во зимска нок.
Досадно ми е,ама ке издржам месец два.Што се мора мора.

Ах бре Кејт .... :back:

http://www.dailyrecord.co.uk/news/scottish-news/2011/02/25/
kate-middleton-image-3-245731383.jpg

Passed down to you...
Делчето што недостасува ги прави сите напори да започне да се тркала.
Партиија билијард, рунда пиво или пак шетња по партинзанска - нешто мора да делува позитивно нели?
So says Saladin

П.С. Што е потребно за кафе?
- Или термос или плинско.:pos:

Кајги

Метеж на чувства.:icon_eek: Крш нешто.
Абе здосадено ми е од се. Сакам само да спијааааам.
Викаш и тоа ке ми здосадии?? Нее бе, од тоа никогаш доста.
Мило ми е што помина напорнава недела. Ама и следнава ке е таква. Или пак не.
Знаеш колку ми фали да седнам и да си изгледам едно добро филмчее!? Некоја комедија или некое хорорче:). Епа незнаеш. Ама нишо од тоа не се наоѓа дома бе :cry:.
И да ти кажам не ми се мрда од дома. Цел ден ваму-таму, па се уморив веќе. Ма не мрдам никаде. Убаво ми е вака.
ае Чао.

Драга ...

леле каков ден или подобро кажано ЛЕ ЛЕ .... полн со емоции, полн со љубов! Ми се допаѓа вака. И тоа многу ми се допаѓа. Цел ден се неам прибрано ама и тоа ми се допаѓа :) Утре идам за Крушево. И тоа ми се допаѓа. Се ми се допаѓа. И зборот допаѓа ми се допаѓа. И за шега ти имам кажано дека ми се допаѓа. Абе целиов македонски јазик ми се допаѓа. И така. Ај да не го тупам, треба да си легнам у 5 ќе станам :) ВИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ! :smir:

Шо ќе носиш на матура?
На кој факултет ќе се запишуваш?

Ги замолувам сите околу мене да престанат да ми ги поставуваат овие две прашања наредниов период. фала фала ФАЛА

Иначе јас сум добра и се е добро поздрав4е

Од каде пари за салама бе :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. И видов стварно на раскрницата има знак задолжителна насока десно ама пешки специјално поради тоа отидов :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:, па не баш поради тоа плаќав сметка и чекај да видам кога има знак, а од кола не видов па што да правам кога нов е знакот сосе споменик :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Искуство си е искуство иако лошо и тоа е искуство што да не, имам измешани чувства со цела таа ситуација а и нема за и против туку е неутрално, па ќе видиме што ќе излези.
Ми викаше да одморел посабајлечки да ја завршиме таа работа, јас наместо посабајчлечки или кај ручек приквечер, се заеба што рече порано наместо порано подоцна излезе :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Кажи нешто драга, па макар и лагааа...само те малтретираме со нашите проблеми а ти збор не кажуваш.За први мај драга сум домааа, не одам никаде.Планирав да земам каменица едно пакетчке (ко за промена од скопско) и да одмарам ама излезе ке дојдат од сербија братучеди па ке испадне наместо пакетче каменица некоја гајба скопско зашто за гости од србија увек со нашето најдобро пиво се претставувам а и тоа само го пијат така да скопско ке биде.You are invited

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom