Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Овие 2 дена сум се зборел колку што збори еден пратеник од власта збори во собрание низ цел мандат.
Абе да имаш говор од 7 минути за една тема изгледа како малце али ај да те видам тоа говор да ти има логика.
Битно напреднав. Не доволно брзо за финале но барем си докажав пред себе дека можам подобро.

Цели денови по факултетон. Не е на добро. Среќа ме спаси средбата вечерва, иако кратка, но доволно да ме расположи. :pipi:

Драга Кајгано од утре повторно ќе апстинирам од тебе.Пишував што пишував периодов,сега пак ќе се повлечам и ќе си бркам свои работи.
Можно е и да не се вратам ич,за жал.Али можно е и да пишувам на пример по еден пост на два месеци.
Но ако не биде тоа така,тогаш ќе те читам секој ден колку што ќе можам,ти ветувам!

Киски,бацки,смокви и останати заебанции!

Драга Кајгана,

Донт хепи би вори.

*се јача*

Драга , не ми е јасно ..
Што се дешава ?? Почна да ми ги снемува луѓето ..

Ејјј кој и да си, чисто да те потсетам, не е ова видео игра , за живот се работи ..!

Аман веќе, до кога ?!?

Драга,
Кога ќе се занимаваш со дрндупки цело попладне, после тоа цела вечер ќе си работиш наместо да спиеш и утре цел ден ќе ти се спие. Гледаш, се' тоа е причински-последично поврзано.
Фала, чао, пријатно.
Н.

"Мора да се здобиете со репутација пред повторно да ја дадете"

ова треба да значи дека моите репутации сум ги давала?
леле а јас на све живо ставав репутација..
ај некој да разјасни :nesvest:

Драга,

Не не знам да читам мисли! Ако сака некој нешто нека каже де, ама нека не очекува дека јас ќе ги прочитам неговите барања,и дека истите кје ги исполнам зошто јас НЕ ни знам за што станува збор.Изненадена?!? Па и не баш....Можеби сум малку не сега бар знам кога е доста.И доста е навистина.Не заслужив да се понашаат спрема мене на начинот на кој се понашаат. Бар се потрудив ако не друго...ама очигледно ѓабе е.Небитно е се веќе!! :nesum:

Бај :back:

"Мора да се здобиете со репутација пред повторно да ја дадете"

ова треба да значи дека моите репутации сум ги давала?
леле а јас на све живо ставав репутација..
ај некој да разјасни :nesvest:

Репутација може само да се дава и прима.Како мислиш си ставала?:helou:

Драга, да не бидам само оф топик еве ти еден поздрав од мене.Те читам јас секој ден.:pipi:

Hey Hobbes,

doesn't it seem like everybody just shouts at each other nowadays?

I think because conflict is drama. Drama is entertaining, and entertainment is marketable.
Finding consensus and common ground is dull! Nobody wants to watch a civilized discussion that acknowledges ambiguity and complexity. We want fireworks. We want drama! We want the sense of solidarity and identity that comes from having our interests narrowed and exploited by like-minded zealots!

Talk show hosts, political candidates, news programs, special interest groups...
They all become successful by reducing debates to the level of shouted rage. Nothing gets solved, but we're all entertained.

I am sick, AGAIN !!!! =S

Втор пат во 4 месеци. Тоа ми се нема случено .. Не памтам од кога, можеби никогаш. Симптомите само не загрижуваат, не станува збор за оние стандардните. Маката не знам точно каде е ....

Драга,

Не е ништо како порано што беше...... ги сакам оние денови кога бев среќна, сега се нешто ми недостига.... сакам едно 8-9 години назад да се вратам и да сменам некои работи.

Драга, ми исчезнаа 5 милиона од мојата сметка во швајцарија.Плус тоа годишниов приход од фирмиве мои нема да надмине 65 милиона како што се очекуваше а и само што ми јавија дека еден од шлеперите со дијаманти од индија се претумбал и дека дијамантите се испокрадени од луѓе од околните села.Ке морам да ги продадам акциите во гугл за да ги закрпам овие бизниси кои ми се побитни.И како да не се нервирам сега ај кажи?

Еј, ништо не ми пречи денес.
Еден куп случувања...
Јас, само да пријавам состојба и постоење, сепак му бев верна на форумов доста време овде :)

Се чувствувам како да имам 32, а не 23, но ако.
Промени, многу!
Добри...

Фала.
М.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom